Şimdi Ara

Öğrenci Arabası Yardım ederseniz sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim ve arkadaşlarım ben çankayada oturuyorum her gün hacettepe beytepe kampüsüne gitcem (yaklaşık 20km) fiyat olarak 20bin düşünüyorum önereceğiniz düz yada otomatik (otomatik olursa daha iyi olur) bir araç var mı ? Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim iyi bayramlar

• Grande Punto Mjet 90'lık Dynamic,Emotion hangisinden denk getirirsen inci gibi arabadır.
  • Öğrenci adamsan 1.3 multijet grubundan şaşma.
    Belirttiğin bütçeye göre 1.3 90'lık punto iyidir. 30.000 TL bandına yaklaşırsan aynı motoru kullanan Astra CDTI öğrenci için inci gibi arabadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki kasa astra ya da 1.3 Multijet Punto iyidir hem gezersin hem de okuluna gidersin
  • astra, bmw e36, honda civic, punto
  • punto derim...
  • Punto clio tam ögrenci isi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Al bi Corsa C 17-18 bin civarı temiz bişey.Elinde kalan parayıda içini dışını döşersin.Çok iyi arabalar,olmadı hız seversen corsa b gsi kaynıyor sahibinden.com bi bakın
  • Aynı kampüsteyiz

Arabayı tek kişi kullanacaksan, yani halihazırda aile aracı varsa, boşuna 20 bin lira bağlama.Al bi Twingo mis gibi gider gelirsin

İçi geniş, kullanımı keyifli, az yakıyor hele ki LPG'de yakmıyor araba gargara yapıyor

Öğrenci Arabası  Yardım ederseniz sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.