Bildirim
Öğrenci Banka Hesabı [YARDIM]
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kullanıyorsan söyle bizde kullanalım -
quote:
Orijinalden alıntı: Skiless
ne kullanıyorsan söyle bizde kullanalım
Sut iciyorum genellikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İş Bankası'ndan öğrenci belgen ve ikametgah belgen ile açtırabilirsin.21TL cıvarı pul masrafı ödemen gerekiyor.Bir de 6 ayda bir hesabından 50TL kesiyorlar masraf ücreti falan diye.Ama öğrenci belgen ile bankaya gittiğin zaman tekrar geri ödüyorlar.
Uzun lafın kısası kimliğin,ikametgah belgen,öğrenci belgen ve 21tl ile bankaya gidip açtırabilirsin hesap. -
velin olmadan açamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta
İş Bankası'ndan öğrenci belgen ve ikametgah belgen ile açtırabilirsin.21TL cıvarı pul masrafı ödemen gerekiyor.Bir de 6 ayda bir hesabından 50TL kesiyorlar masraf ücreti falan diye.Ama öğrenci belgen ile bankaya gittiğin zaman tekrar geri ödüyorlar.
Uzun lafın kısası kimliğin,ikametgah belgen,öğrenci belgen ve 21tl ile bankaya gidip açtırabilirsin hesap.
hocam iş bankası hiç kesmiyor diye okumuştum başka banka varmı bildiğiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X