Şimdi Ara

Öğrenci Bankakartları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki en masrafsız banka kartı hangisi?
    Yıllık aidatı varsa o; para çekerken/yatırılırken, havale alınırken yaparken, alışveriş yaparken aldığı ücretler dahil? Bilgisi olan varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Enpara düşünüyordum ama ayda 2 defa ücretsiz para çekme hakkı varmış, yine de diğerlerine kıyasla iyi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Enpara mükemmel finans bank atmlerinden para çekip yatırabilirsin hiçbir ücret yok eft hesap işletim ücreti kart ücreti vs...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • istiklal35 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim kampüste Denizbank atm var galiba, ordan ücretli mi oluyor?

• Cepteteb daha iyi denizbanktanda ayda 3 kere para yatirma cekme islemlerini ucretsiz yapabilirsin

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Daha iyi dediniz ya hocam, ne anlamda mesela?

• 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Teb finansa gore daha esnek.Ilerde karta krediye ihtiyacin olur daha kolay alirsin.Teb bonus ozelliklo yine kartini aldiginda daha avantajli bir kartin olur.Yani finanbank yerine teble calisman sana daha cok sey katar.Onum disinda hesap ucreti alinmamasi ucretsiz havale/eft ikisinde de ortak zaten

• Enpara veya cepteteb almalısın. Fakat qnb atmsi daha fazla yaygın. Zaten denizbank, qnb, teb ayda 3 kez birbirine işlem hakkı sunuyor. Eğer kampüsünde denizbank mevcut ise denizbank kullanmak senin için mantıklı olur. (qnb ve teb yoksa) Tabi dışarıda qnb atmsinin daha fazla olduğunu da bilmen gerekir. Buna göre tercihini bu 3 bankadan birinden yapman mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Hocam benim fakülteme yakın sadece Denizbank ve PTT var, kampüsün diğer taraflarında ne var bilmiyorum ama bakacağım. Denizbank ve Enpara arasında kaldım ben de.

Enparanın güzelliği denizbank ve teblerden ayda 3 işlem, ayrıca diğer tüm bankalardan da ayda 1 kez para çekme işlemi hakkı veriyor. 4 kere qnb harici para çekebilirsin yani.

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Ve sanırım sağladığı indirimler sonucu enpara seçicem. Daha öğrenci dostu gibi gözüküyor 😅

Yani ben Enpara ve cepteteb kullanıyorum. Cepteteb bazen gittigidiyor gibi sitelerde indirim sağlıyor o yönden güzel. Diğer yönlerden Enpara iyi. İkisini de alabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.