Şimdi Ara

Ogrenci evi internet(8ay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime internet baglatmak istiyorum. Hazirana kadar burdayim yani max 12ay sozlesmeli istiyorum. Var mi onerebileceginiz? Hizi cokta onemli degil gibi. Sosyal medya ve arastirmalar yapmak icin kullanicam daha cok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turk.net çalışanı gibi oldum ama şu an taahhütsüz ve yüksek kotalı bu fiyata internet veren yok

www.turk.net bağlatabilirsin

ama çok şikayet eden var bağlantı için bir süre bekleyebilirsin

bir de haziran ayında interneti dondurabilir eylül ayında tekrar açabilirsin bir daha aboneliğini sonlandır tekrar aktif et derdiyle uğraşmazsın

ama bana sadece 8 ay lazım diyorsan haziranda iptal ettirirsin biter.
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Hocam ekstra baska bir maailiyeti yok degil mi? Sadece 59lira? Modemi kendimiz mi aliyoruz? Bilginiz var mi?

Haziran sonunda yurtdisina tasiniyorum o yuzden 8aylik turknet daha ideal

• tcancan kullanıcısına yanıt
    uydunet varsa orda aylık da bağlatabiilirsin.
    internettende ikinci el modem alırsın.

https://turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
  • sabah uydunetin 444lü numarasını aradım ve bana 58lira mi ne fiyat verdi oda 12aylık, genelde 24aylık tarifelerinin uygun olduğunu söyledi.

sizin bu aylık dediğiniz hangisi? kullandığın kadar öde mi yoksa eko sınırsızlar da aylık mı?
    yukardaki link eko sınırsız kampanyasız fiyatlar aylık olması lazım
    eğer modem falan istemediysen yüksek söylemişler.

mesela ben yeniledim kampanyamı .
    5 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 50 GB 49,99 TL / Ay
    iken kampanyalı 42 tl düştü 2yıl sözleşmeli olarak.

kampanyalarda bunlar .

https://turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar

eğer kota yetmez bana dersen turknetde iyi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 10 Ekim 2016; 11:44:29 >
  • Yahu türk.net varken ne diye 12 ay 24 ay taahhüte bağlayacaksın kendini?
    hem 150gb veriyor, hem aylık istediğinde kapatabiliyorsun. Kredi kartıda annende babanda vardır herhalde onlardan biri alıversin interneti nolcak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Eger bir modemin varsa turk.net in ekstra herhangi bir maliyeti yok. Ama internetten sikayetleri okuyup o sekilde karar vermeni tavsiye ederim. Fiyat cok iyi ama cok ugrasabilirsin baglatmak icin. Eger yuksek hizda internete girmek istiyorsan ve hattin destekliyorsa vdsl modem almani tavsiye ederim. Ikinci el uygun vdsl modemler var ya da sifir da alabilirsin.

Ikinci olarak uydunet de guzel bir saglayici. Uydunetin modemi ayri. 144 tl ye sifirini uydunet kendi sitesinde satiyor ya da taksitle de alabilirsin. Ayni sekilde sahibindenden ikinci elini alabilirsin ama bu son cikan modemi almani tavsiye ederim. 383ZN olan model. Onun wifi sinyal gucu gayet iyi. Digerleri cok vasat

Uydunetin sıkintilari var ama. Birincisi binanda uydunet alt yapisi var mi? Bunu ogrenmen lazim. Alt yapi varsa ve hizmet almak istiyorsan taahhutlu seceneklerina bakman gerekiyor. 12 ay taahhut imzalayabilirsin. Taahhutsuz istiyorsan baglanti uctetleri ile ugrasman gerekiyor. Sadece uydunet baglanti ucreti 96 TL. Bir de kablo tv baglatma zorunlulugun var ayri ayri vermiyor. O da 45 tl falan sanirim. Teledunya olsun diyorsan zorunlu degil ama o da 96TL. Hem modem al, hem de baglanti ucreti ode bu biraz ilk ay ozellikle senin icin agir olabilir. Uydunet baglatacaksan taahhutlu bir tarifeye bakmani oneriririm. Taahhut verdigin zaman bu baglanti ucretlerinin hic birini odemezsin.
    Ayrica uydunette de internetini dondurma ozelligi var. Onumuzdeki sene haziran ayindan sonra internetini dondurabilir ekim ayinda tekrar actirabilirsin. Eger taahhut verdiysen

Sagolun hocam cok guzel aciklamissiniz. Son senem olmasa dediginiz gibi uydunet cok mantikli, dondur seneye tekrar ac... hem is ickn yurtdisina gidicem hemde ailemin evinde tivibu paketi var. yani sadece fazladan odemis olucam.

Turknet daha mantikli.. evde turktelekomun vermis oldugu modem mevcut. Turktelekomun yazlik paketide uygundu 3aylik, aylik 53lira ama evin altyapisi fibermis, fiber olunca 75lira...

Sormak istedigim tek soru ev telefonu olmadan turk.net i kullanabilirim degil mi?

• turknet
    59,99 tl nin icinde sabit telefon ucreti de var. Her sey dahil. Aboneligini yaptiginda bir telefonda numarasi sa tahsis edecekler sana. Ilave bir sey ile ugrasmicaksin.

Hatta her yone 1000 dakika konusma da veriyor bu paketin icinde. Telefondan arayip onunla ilgili bilgi alabilirsin

Evet, aradim ama ben ev telefonu kullanmak istemiyorum. Sadece acilmis olsa olur mu? Bir ev telefonu(numara degil) edinmem gerekir mi?

Anlamadigim 1ay bedava var diyor ama 15gun mu oyle birsey dedi kadin...

Herhangi bir sey yapmana gerek yok. Sadece basvuru yapiyorsun. Onlar telefonu da kendileri aciyorlar sanirim. Ama yalin adsl olarak secenekleri yok bildigim kadariyla

• zonduldakta devreden var mı interndeti 12 ay veya daha kısa süre için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.