Şimdi Ara

Öğrenci Evi MuhabbetLeri 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ogrenci evi demek, bir eve ait tum tabuların yıkılabilirliği demektir. posterler ve duvar saati tavanda durur, portakal kasasında plaklar, en metalcilerin evinde bile dallı güllü koltuk örtüleri, balkonda depozitosu bir kirayı karşılayacak kadar boş efes şişeleri, üst daireden kaçak çekilmiş kablolu tv, mutfakta biri diğerine hiç benzemeyen bir yıgın tabak ve promosyon harry potterli ya da bira markası amblemli bardaklar, yerdeki siyah minderlerle tezat evin demirbaşı koca kollu avizeler, her odada minimum yirmibeş yaşında olan farklı farklı perdeler, dikey ve yatay tıkıştırılmış kitaplarla ve onlardan kalan yere konulmuş yarısı yakılmış mumlar, bir iki kızılderili kartpostalı, kinder ya da toto oyuncağı, ne alırsan bir milyoncudan dayanamayıp alınmış tornavida seti ya da kerpeten, tuvalette muhakkak bir iki dergi, tuvalet kapısında yaratıcılığa bağlı bir iki uyarı ya da bilgilendirme notu.

ögrenci evi zil sesinin gunun her saati duyulabileceği, istiab haddinin tahmin edilemediği ve bir gece uyumak için kalan insan sayısı rekorunun sürekli yeniden kırıldığı neşeli ve samimi bir ortamdır.
    öğrenci evinde kimse kül döktü diye utanmaz. öğrenci evinin her köşesinde yatılabilir. her saat kalkılabilir. kahvaltı 16.00' da öğlen yemeği 22,00 de ve akşam yemeği de 03,45 de yenebilir.
    normal evlerin tersine faturalar senede dört ya da altı kez ödenir. bu ödemeler arası bazı günler, mum ışığında muhabbetle ve camiden su taşırken hem eğlenmek hem küfretmekle geçer.
    öğrenci evinde hep fazladan giysi olur. gelen unutur giden unutur, kocaman bir misafirden kalan eşyalar listesi olur.
    öğrenci evinde 24 saat kesintisiz muhabbet olur. vardiyalıdır, yorulan gider yatar yerini uyanan alır.
    öğrenci evi, king demektir, tabu demektir,risk demektir, efes fıçı demektir, kirli çarşaflarda huzurlu uyku demektir. sen bacısın ben kardeş yirmi kişi aynı odada uyuyabilmek demektir. perdelerdeki sarı sigara dumanı lekelerine bakıp görmemektir. öğrenci evi bes sene elektrik süpürgesi ile tanışmasa dahi asla tozlanacak kadar yalnız kalmayan evdir.
    öğrenci evi, öğrencilikten çıktıktan sonra kıymeti onbine katlanan bir gençlik ateşi şöminesidir.
    artık bir okulda kaydın yoksa ama ssk' da sicil numaran varsa, ne kadar kasarsan kas ne o gümüşlüğünü tek kolonlu roadstar marka dandik müzik setiyle değiştirebilirsin ne de o yağlıboya tabloyu indirip, duvarına bantla dünyayı kurtaran adamı yapıştırabilirsin.öğrenci evi dört ila on yıllık bir saltanat sarayıdır. bunu evden mezun olmayan anlamaz.

• Dipnot :" Alıntıdır"
  • 300 bira şişesi var orda.. :)
  • ben tek kalıyorum,ama hiç yukarıda bahsedilen dağınıklık yada düzen prosedürleri geçerli değil benim evimde,eve pek uğramadığımdanmıdır nedir
    ama yemek vakitleri kesinlikle doğru,6 ya karşı uyurum,öğleden sonra 4 te okulda kahvaltı yaparım,genelde kola ve köfte olur bu kahvaltı,öğle yemeği 7 yada 8de akşam yemeği gece 3-4 te olur,en güzel yanıda budur zaten.ama benim evde bira şişesi yerine boş pringles kutuları ve kola şişeleri oluyo,sigara içeni eve almıyorum zaten,ne güzel bi insanım öyle 24 saat black metal dinleyip komşuları kahırlarından öldürürüm,bi kaç kezde boxer la kapı açtım o hiç hoş olmadı işte,sınav haftasında olur öyle

öğrenci evi kesinlikle çöp evdir,bardaklara bir su tutar aylarca kullanırsın,elbiseler dolabın her köşesine dağılmış durumdadır,giymek istediğin bir şeyi bulmak için arkeolog titizliğinde çalışman gerekir,her gün temizlik yapıcam dersin tam misafirin gelceği gün temizliğe niyetlenirsin,zil çalar bakmazsın,aaa bu odanın ampulü bozulmuş dersin geçersin bi on gün sonra tekrar aklına gelir,bazen yatacağın yeri karıştırırsın,geçen gün çekyatta yattım güzelim yatağım dururken :S sınav zamanları saçımı başımı kıyafetlerimi tamamen unutuyorum,okuldayken bi anda durup " aa bu gün siyah ceket giymişim" diyorum en yakınlarım bile tip tip bakıyo

kısmen budur işte öğrenci,ama iyidir hoştur

• Hiç öğrenci evi ortamını tadamadım. Ailemle kaldım, tamam belki rahatsın işte negüzel diyeceksiniz de öğrenci ortamı bir başka oluyor. Acayip özeniyordum arkadaşlarıma. Onu bırakın arkadaşlarımda kalmaya bile gidemiyorum yaşım 22 hala 17 yaşında ergen muamelesi görüyorum Başka şehirden iş bulup kaçıcam en kısa zamanda Ailemi sevmediğimden değil çok çok seviyorum ama bunalıyorum bazen ya yapamadıklarımı yapmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenci evini özleyen yok mu
    2 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.