Şimdi Ara

Öğrenci Evi Nasıl Ekonomik ısıtılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzeri konulara denk geldim ama elle tutulur bir cevap bulamadım o yüzden yeni konu açayım dedim.
    Arkadaşlar her gün okula git gel 4 saat yol harcamaktan bıktım usandım.Ev arıyordum okulumun tam dibinde 2+1 (3+0 demek daha doğrusu :D ) net 72m2
    bir daire buldum.Konumu çok avantajlı %90 tutucam yarın fakat beni çok düşündüren bir şey var ki ev "SOBALI".Bende bir öğrenci olarak bu evi en ekonomik
    nasıl ısıtabilirim.Ev sahibi istediğim bir yere klima taktıracakmış ama fatura ne olur hiç kestiremiyorum.Kömür sobası kullan demeyin ailem müsade etmiyor :/

• kaçak elektrik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sehirdesin

• Yorgan Masa Kettle Yastık.

Tamamdır.

• klima fazla yakmaz yeni modeller kafana göre kullan
  • Mesajim bulunsun bana da lazim 1+1 benimkide hatta 2+0

• hayaletmavisi kullanıcısına yanıt
    istanbul acıbadem
  •  Öğrenci Evi Nasıl Ekonomik ısıtılır
  • Muhtara git kömür falan yardımcı olur belki öğrencisiniz diye.
  • mersindeyim genelde mutfakta yemek yaparken ocağın ateşiyle ısınır içersi onun haricinde odada battaniye yorgan altındayım
  • Evin duvarları kalın.Adam da kolay kolay soğuk almıyor dedi.Bide ısıtmak kadar evin sıcaklığını korumakda önemli.Ne yapabilirim deneyimi olanlardan yardım bekliyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

klima fazla yakmaz yeni modeller kafana göre kullan

+1

• Klima sanki daha fazla yakar gibi geliyor öğrencilerin daha çok ufo kullandığını duydum..Isınma değilde ısıyı koruma hakkında bikaç bişey söyliyim.Kapı, pencereler pvc değilse kenarlarına sünger yapıştır.1 odada takıl eşyaların orda olsun odada ne kadar çok eşya varsa o kadar erken ısınır o kadar geç soğur.Yere halıfleks yaptır.Aklıma gelenler bunlar.
  • İstanbulu bilmemde Giresunda yılda 4 torba kömürle ısınıyorduk. Alt ve üst katta oturan varsa kolay olur ısıtması. Soba yakabiliyorsan tek odada geçirirsin kış mevsimini.
  • Evde tek başıma kalmayacam 1 ev arkadaşı var ama acaba 3 lesem mi diye düşünüyorum ev 2 +1 diyolar ama salonu oda gibi, koridoru salon gibi.Mutfak ve banyo küçük ordan o dalara yer kalıyor.Evde 3 kişi kalıp masrafları bölmek bile bir altarnatif benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BK7-16

Benzeri konulara denk geldim ama elle tutulur bir cevap bulamadım o yüzden yeni konu açayım dedim.
    Arkadaşlar her gün okula git gel 4 saat yol harcamaktan bıktım usandım.Ev arıyordum okulumun tam dibinde 2+1 (3+0 demek daha doğrusu :D ) net 72m2
    bir daire buldum.Konumu çok avantajlı %90 tutucam yarın fakat beni çok düşündüren bir şey var ki ev "SOBALI".Bende bir öğrenci olarak bu evi en ekonomik
    nasıl ısıtabilirim.Ev sahibi istediğim bir yere klima taktıracakmış ama fatura ne olur hiç kestiremiyorum.Kömür sobası kullan demeyin ailem müsade etmiyor :/

elektrikle çalışan yağlı radyatörler var onlardan alın.hem çok iyi ısıtıyor hemde sıcaklığı çabuk kaybolmuyor.ufo diyenler olmuş ama ben tavsiye etmeme ufo iyi güzel ısıtır ama kapatınca oda hemen soğur ama radyatörde öyle değil biraz ısıttınmı sıcaklığı hemen kaybolmuyor.bence radyatör bakın

• Lu£ kullanıcısına yanıt
    silikon çeksem cam kenarlarına fayda eder mi, hava girmez en azından
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    hocam iyi hoş ta maliyeti ne olur bunun? Öğrenciyiz sonuçta limit belli.Özel ders verip para kovalamaya çalışıyorum
  • Su kaynatıp odanın orta yerine koy , su tam ılışmadn tekrar kaynat tekrar odanın ortasına koy. Öğrencilik hayatımda bunu çok yaptım. Yıllar önce bayram için uzun süre memlekete gelmiştim eve soğuk hakim olmuştu kaloriferleri ne kadar açsam da o soğugu kıramamıştım bu yöntemle bir buçuk saat içinde ev ısınmıştı nispeten.
    +
    Eve o küçük kapı potalarından al odada havaya girip basket oyna ohh sıcacık. Cam kapı açarsın hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunNnN -- 6 Ekim 2013; 23:34:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BK7-16

hocam iyi hoş ta maliyeti ne olur bunun? Öğrenciyiz sonuçta limit belli.Özel ders verip para kovalamaya çalışıyorum

ufodan daha az yaktıyor.hemde dediğim gibi radyatörle ısıtınca oda hemen soğumadığı için hemen her zaman çalıştırmanda gerekmiyor.ben antalya'ya göre bunları yazıyorum istanbul'da kar filan vardır radyatör nasıl olur bilmiyorum ama analya'nın kışına çok rahat yetiyordu.zaten antalya'da kış o kadar soğuk olmuyor oluncada radyatör yetiyordu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.