Şimdi Ara

Gecekondu evimi yıktırıp 2 katlı ev yaptırırsam maliyeti ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 30 yıla yakındır Gecekonduda oturuyoruz. Birikimimiz sayesinde 103m2 alanımızı yıktırıp 2 katlı ev yaptırmak istiyoruz. Manzara gören bir evimiz var. Bunun bize maliyeti ortalama ne çıkar ? Yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz ? Bilgilerinizden yararlanabilirsem sevinirim.

• m2 maliyeti yaşadığınız yere ve seçtiğiniz malzemelere (seramik,doğrama vs.) göre değişmekle beraber 1500-2000 tl arasında olur dye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: duktil

m2 maliyeti yaşadığınız yere ve seçtiğiniz malzemelere (seramik,doğrama vs.) göre değişmekle beraber 1500-2000 tl arasında olur dye tahmin ediyorum

Ege bölgesinde yaşıyorum her mevsimi ortalama sicaklıklar da geçiyor aşırısı çok yok . 1. Sınıf inşaat düşünüyorum.

• Tefrişi hariç 2000 tl diye düşün sürekli maliyetler değişiyor yalnız.ben gecen sene kendime 65m2 tek katlı ev yaptırdım, insaat mühendisi olmama rağmen 1500 u geçmişti.
  • quote:

Tefrişi hariç 2000 tl diye düşün sürekli maliyetler değişiyor yalnız.ben gecen sene kendime 65m2 tek katlı ev yaptırdım, insaat mühendisi olmama rağmen 1500 u geçmişti.

Yani iki katın maliyeti 410.000TL civarı bulacak sanırım. Yıkma, Temel atma ,İşçi paraları vs derken . Tahminen 450-500 Bin TL mal olur o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 28 Şubat 2021; 16:25:26 >
  • Yıkımı saymadım.yikilacak binanız betonarme ise hurdacilar ücretsiz yikabilirler içindeki demirin karşılığı
  • quote:

Yıkımı saymadım.yikilacak binanız betonarme ise hurdacilar ücretsiz yikabilirler içindeki demirin karşılığı

Maalesef gecekondu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam merhaba, beton ev yerine çelik konstrüksiyon veya tiny house mantığında bir yer yaparsanız daha güzel olur. mevcut evi yıkıp güzel düz bir zemin hazırladığınızda beton işinin çoğu bitmiş olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.