|
Bildirim
|
Masraf rakamları bana biraz fazla geldi yazılan.Ortalama kalite bir mama ve kum maximum 100 TL olsun.Ki kumun daha muadilleri bulunarak bu rakam aşağılara da çekilebilir.Her ayda aşı olmayacağı için o kadar yükseklere çıkmaz rakam sanmıyorum.Ayrıntılı hesap yapmadığım için bu şekilde yazıyorum ama o kadar bir para harcamadım hiç bir zaman aylık olarak.İlk başlarda aşıları biraz tutar ama sonrasında düşer masrafları.
Ev içerisinde sorun yaşamazsınız hocam.Eğer evde çok zaman geçirecekseniz (aile ziyaretine sürekli olarak şehir dışına, arkadaşlarınıza kalmaya uzun soluklu gitmeyecekseniz ) sorun yaşamazsınız.Hatta yalnızlığınıza da ortak olan birisi olur.Burada ev arkadaşınız olacak mı o önemli.Çünkü kimi kişi kedilerden korkar alerjisi vardır vs.Şu an ev arkadaşınız yoktur bir sene sonra başka eve başka kişilerle çıkma durumunuz olur bunu da düşünmenizde fayda var.İlerleyen dönemi düşünürseniz okul bitti eve döndünüz yada evlendiniz o zamanda aynı şekilde sorumluluğunu devam ettirebilecek misiniz? Yani işin özü kedi bakılır mı değil siz bakabilecek misiniz bu sorumluluğa?Bununda cevabını siz verebilirsiniz ancak.Ben kedi sahiplenmeden (5 yıl önce) sokaktaki kedileri bile çok sevmezdim.Yani sevmezdim derken fiziki olarak sevmezdim.Sahiplenirken insan düşünmüyor yarın bakabilir miyim ne olur ne biter diye ama aslında ölüm ayırana kadar bir arkadaşlık edinmiş oluyorsunuz.Sahiplenip birlikte zaman geçirip sonrasında o arkadaşlarından ayrılan insanlar bunu nasıl yapıyor ben halen daha anlamıyorum.Lafın gelişi bana dünyaları da verseler hiç bir şeye değişmem denir ya benim için gerçekten o konumda.Umarım sizin için de öyle olur. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|