Şimdi Ara

Öğrenci evine oyun için 4K TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. PS5 çıktığında almak için bir bütçe ayırdım. Ama şuan elimde olan TV regal marka full hd 40” bir tv. PS4 neslinde gayet görmüştü işimi. Yeni nesille birlikte uygun fiyatlı 4K bi f/p tvsi almak istiyorum. Şuan elimde 3500, maksimum 4000 lira bütçem var. Yaptığım araştırmalar sonucu 3 model arasında kaldım sizin öneriniz hangisi olur? Bunlar dışı başka önerilere de açığım.
    LG 43UM7100plb—> Bu TVnin kullandığı panelden dolayı renkleri çok koyu geliyor bana.
    Grundig 50GCU8900B—> Ekran kalitesi ve parlaklığı diğer yerli televizyonlara göre çok iyi duruyor ama yerli olması korkutuyor.
    Philips 50PUS6704—> Kağıt üstünde çok iyi duruyor özellikleri ama oyun için kullanan varsa görüşlerini yazarsa çok sevinirim.
    Philipsten korkuyorum birazcık çünkü kısa süre kullandığım yine 50” full HD Philips televizyonda input lag problemi yaşamıştım. Yine alıp da öyle bişey olursa diye güvenemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Philips e bulaşmayın input lag değerleri yüksek. Oyun için LG ve Samsung tvler düşük input lag değerlerine sahip.

• Öğrencinin ne işi var ders çalış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 8 Ağustos 2020; 15:8:39 >
  • Öğrenci evi diyor PS5 gibi 8000tl lik konsola bütçe ayırdım diyor. Hadi onu geçtim o konsola sağlam bir tv alması gerekirken vasat modellere bakıyor. Kusura bakma tv konsoldan daha önemlidir ve o konsola en az 10.000tl lik qled ya da oled alman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 8 Ağustos 2020; 18:21:10 >
  • Öğrenci Evi demek Makarna, Yumurta Fakirlik demektir.
    Bu zenginlik nerden geliyor yiğidim. Seni tanımak isterdim. İnan şok oldum..
    Öğrenci Evi ve 4K TV.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selamlar PS5+TV kombinasyonu için şöyle en az 12 bin TL şart gibi duruyor bence gelin siz PC toplayın o fiyata 4K monitörlü bir sistem sizi 4 yıl ultra high arası götürür.Sonra da yapacağınız ilavelerle ömrünü uzatırsınız.
  • Ha yazmayı unuttum PS5 oyunları 70 euro olacak al alabilirsen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenci evi değildir o baba ocağıdır. Öğrenci evi olsa yerinde duramazsın.
  • bence tu7000 al para iadesi de var ama amazonda ucuza da bulabilirsin hem güvenilir satıcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.