Şimdi Ara

Öğrenci için kredi kartı veya banka hesabı (Online alışveriş için)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayağı bir baktım ama konu açmak daha sağlıklı olur diye düşündüm , şimdi AOS ve Adobe Creative Cloud için alışveriş yapmak için istiyorum kredi kartını.
    Yani iPhone 5S 12x 180 desek Adobe Creative Cloud Student 45 TL aylık 250 TL limit ten fazlası lazım değil.Fakat yaşım 17 böyle bir sıkıntı var kredi kartı gibi bir banka kartı
    ayarlayabilirmiyim ING de galiba öğrenci için hesap açılıyormuş bu hesap için verilen kart ile online alışveriş yapılırmı kafamda deli sorular var kusura bakmayın Türkçe'm kötü devrik cümleler kurmuş olabilirim.

Eğer bana uygun yoksa veya bulamayacak gibiysem Annem için arayacağım dediğim şartlarda şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .MUTLU. -- 23 Kasım 2013; 18:32:38 >

• Enpara.com diye birşey de varmış sanırım kullanan arkadaşlar varsa ilgilenirse sevinirim.
  • babanla konuşsan?
  • Hayatta değil kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MUTLU.

Arkadaşlar bayağı bir baktım ama konu açmak daha sağlıklı olur diye düşündüm , şimdi AOS ve Adobe Creative Cloud için alışveriş yapmak için istiyorum kredi kartını.
    Yani iPhone 5S 12x 180 desek Adobe Creative Cloud Student 45 TL aylık 250 TL limit ten fazlası lazım değil.Fakat yaşım 17 böyle bir sıkıntı var kredi kartı gibi bir banka kartı
    ayarlayabilirmiyim ING de galiba öğrenci için hesap açılıyormuş bu hesap için verilen kart ile online alışveriş yapılırmı kafamda deli sorular var kusura bakmayın Türkçe'm kötü devrik cümleler kurmuş olabilirim.

Eğer bana uygun yoksa veya bulamayacak gibiysem Annem için arayacağım dediğim şartlarda şimdiden teşekkürler yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba;

Bir çok firma şu anda banka kartı ile alışveriş yapmanıza izin veriyor. Eğer banka kartı alabilirseniz bankalardan ya da banka kartı varsa annenizde bkm ekspresse üye olarak banka kartınızla işlem gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu ile ilgili daha önce bir makale yazmıştım. İstersen okuyabilirsiniz: http://www.neticaret.com.tr/bkm-express-nedir-bankalar-arasi-kart-merkezi

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: neticaret

quote:

Orijinalden alıntı: .MUTLU.

Arkadaşlar bayağı bir baktım ama konu açmak daha sağlıklı olur diye düşündüm , şimdi AOS ve Adobe Creative Cloud için alışveriş yapmak için istiyorum kredi kartını.

Merhaba;

Bir çok firma şu anda banka kartı ile alışveriş yapmanıza izin veriyor. Eğer banka kartı alabilirseniz bankalardan ya da banka kartı varsa annenizde bkm ekspresse üye olarak banka kartınızla işlem gerçekleştirebilirsiniz. Bu konu ile ilgili daha önce bir makale yazmıştım. İstersen okuyabilirsiniz: http://www.neticaret.com.tr/bkm-express-nedir-bankalar-arasi-kart-merkezi

Selamlar.

Çok sağolun son bi araştırma yapayım o zaman yoksa kayıtsız alıcam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine hüsran taksit olmuyor olsada bilinen sitelere baktım öyle birşey gözükmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğrenciler için banka hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.