Arkadaşlar herkese merhaba 2011 civic elegance kullanıcısıyım. Yaklaşık 1-2 ay sonra elime biraz para geçecek ve arabayı değiştireceğim. Bu zamana kadar yeni 1.16(benzinli) lara bakıyordum fakat bir anda dün aklıma dizel a3 almak geldi. 2011-2012 1.6 tdi 20000-30000 de istediğim fiyatlara var. Öğrenci olduğum için yakıt konusu çok önemli. Her gün Acıbadem-Maslak arası gidip geliyorum ve sürekli yoğun İstanbul trafiğindeyim. Civic sağolsun yeri geliyor e200le aynı yakıyor :) a3 1.6tdi baya az yakıyormuş sanırım. Araçla ilgili sizin gördüğünüz uyarmak istediğiniz bir şey var mı? Mesela stronic sıkıntı yaratır mı? Sonuçta alacağım arabının garantisi bitmiş veya bitmek üzere olacak bide gidip servise para bırakmayalım. Şimdiden teşekkürler.
Kardeş merhaba. Dizel Audi doğru tercih.Bende uzun zaman kullandım.Dikkat etmen gereken 2. el alacağın aracın şanzıman kavrama sorunu yaratıp yaratmadığı ve eğer yarattıysa şanzımanın garanti kapsamında değişip değişmediğini sor mutlaka.Eğer alacağın km ye kadar sorun yaratmadıysa büyük ihtimal sende yaratacaktır.Burda da en önemli konu alacağın aracın bakımlarının yetkili serviste yapılıp yapılmadığı.Eğer yapıldıysa şanzımanı sorun etme.Audi iyi niyet garantisinden sorun çıkarsa değiştirebilirsin.Bunun tek şartı koşulsuz servislerin zamanında ve yetkili servisde yapılmış olması.Mutlaka sorgulat almadan önce.Ben yaşadım hepsini bu sorunların.Artık uzman oldum
Teşekkür ederim hocam. Biraz araştırdım, şanzımanın hariç bir sorunu yok sanırım aracın.