Şimdi Ara

Öğrenci / Part Time Çalışana Kredi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim durumlar biraz karışık ama yardımcı olmanızı istiyorum çoğunuz bilgilisiniz bu konuda . Üniversite öğrencisiyim part time çalışıyorum aynı zamanda , maaşımı yapı krediden alıyorum 950 lira görünüyor maaşım 650 net alıyorum 300 400 de her ay prim geliyor . Kötü olan durum ise şu ana kadar ziraat 500 TL limitli vakıfbank 400 TL limitli kartlarımın borçlarını hep geç ödedim takmadım pek bilgim yoktu açıkcası kredi notundan vs . 2000-3000 arasında krediye ihtiyacım var motor almak için . Ancak hiçbir banka onay vermiyor . Yapı kredi ise çalışan bi arkadaşa 3.maaşından sonra verilir kredi demiş 3.maaşımı 15 gün sonra alıcam . Sizce bana verme ihtimalleri var mı veya başka bir yolu var mı 6-12 ay arasında vade ile böyle bir para lazm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen sene part-time çalışırken maaş hesabımın yattığı banka tarafından 4.ay içinde 23.000 liraya kadar hazır limitli kredi için arandım. iş maaşın var mı yok mu sürekli misin durumuna göre değişiyor. az daha sabret rahatlıkla kredi çekebilirsin çünkü çalıştığım şirkette varlık yönetimi şirketiydi borcu olan varsa maaşına bloke koyuyordu. aynı hesap borcun olursa maaşın olduğu için bloke yersin bu durumda bankalarda rahat kredi veriyor zaten. zaten puanın düşükmüş sürekli başvurupta daha da findeks notunu düşürmemeni tavsiye ediyorum.
  • Net bir bilgim yok, bizim okuduğumuz 2006-2007 yıllar arası verilmezdi. Ancak o zaman da herhangi bir gelirimiz olmadığı halde ortalama 1000TL limitli k.kartı vs. verilirdi. Sistem yada kurallar değiştiyse muhtemelen verilebilir.
  • Beyler hortlattim ama bende öğrenciyim 6 aydır çalışıyorum yazın full time ekimden sonra part-time olarak çalışıyorum.Su an gelirim 1000 TL belgelenebilir.Ev,kira,elektrik,şu gibi giderlerim yok

Findeks notum 1410 puan, 10 bin TL kredi çıkma ihtimali var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    geçen yıl açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.