Şimdi Ara

Öğrenci pasaport harcı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
17
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-devletten alınan belge kabul oluyor mu?

Kesin bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
  • Kardesim internetteki yazı eski yazıysa dikkate alma zaten. Ben son 1 ay içinde düzeltilmemişse kesin gider sorarım emniyete. Zaten bende pasaportu 2 ay önce aldım, yeşil pasaport son sene + öğrencilikten harç vermedim. Defter bedeli 70 lira gibi birşey tuttu sadece.

Hayırlı olsun yolculuk nereye?
  • adamsın.
  • arkadaşlar 25 yaşımı doldurdum fakat üniversite son sınıf öğrencisiyim. Harçsız pasaport nasıl alabilirim?
  • üniversite öğrencisiyim şimdi ücretsiz alabilir miyim yoksa okuldan kağıt mı almak gerekiyor e devlet çıktısı yeterlimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfeax

üniversite öğrencisiyim şimdi ücretsiz alabilir miyim yoksa okuldan kağıt mı almak gerekiyor e devlet çıktısı yeterlimi

Okuldan öğrenci belgesi almanız gerekiyor. E-devlet kağıdının kabul olmama sebebi ise üstünde ıslak imza olmaması
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur391

quote:

Orijinalden alıntı: sfeax

üniversite öğrencisiyim şimdi ücretsiz alabilir miyim yoksa okuldan kağıt mı almak gerekiyor e devlet çıktısı yeterlimi

Okuldan öğrenci belgesi almanız gerekiyor. E-devlet kağıdının kabul olmama sebebi ise üstünde ıslak imza olmaması

Kesin bilgi mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben pasaportumu alırken öyle demişlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir günde halledebiliyor muyuz hocam bütün işlemleri ? Hazır yıllık izini de kullanacağım bu sene gidiyim de bir yurt dışı göreyim bari
  • E devlet çıktısı öğrenci belgesi 2 adet fotoğraf ile pasaport çıkartabilirsiniz yetkili kişi e devlet den alınan belgeyi qr kodu ile kontrol ediyor gerekli belgeler

bankaya yatırılan harç 83 TL verilen dekontu vermeniz gerekiyor (tam rakam değil ama o civarlarda)
    2 adet fotoğraf
    Öğrenci belgesi
    kimlik
  • beyler ben 2015 de öğrenci pasaportu aldım 3 senelik harçsız şimdi işe girdim ama hala açık öğretimde öğrenciyim şimdi ne olacak kullanabilecekmiyim pasaportu ?
  • Herkese merhaba , telefon ile 14 gun once randevu almadan Buyukcekmece İlce Emn.Mud. İle gorusmemde e-devlet'ten alinan ogrenci belgesinin yeterli olunacagi soylendi

Suan pasaport harcimi odedim ve 25 yaşına kadar alabilirsin dedi gorevli memur ancak soyle bir durum var , forumda ve internette cok buyuk bilgi kirliligi var

Eger okuldan dilekce va isterlerse sıçakak bir durum olur benim için ...

• sa arkadaşlar. ben öğrenci pasaportu almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir konu var. Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Okula biraz geç başladım. martın 21inde 25 yaşıma giricem. 92 doğumluyum. Pasaportu aldıktan sonra 21 marttan sonra öğrenciliğim boyunca kullanabilecek miyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunuzeus

sa arkadaşlar. ben öğrenci pasaportu almayı düşünüyorum fakat kafama takılan bir konu var. Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Okula biraz geç başladım. martın 21inde 25 yaşıma giricem. 92 doğumluyum. Pasaportu aldıktan sonra 21 marttan sonra öğrenciliğim boyunca kullanabilecek miyim.

25 yaşına kadar veriliyor öğrenci pasaportu. 25 yaşını doldurduktan sonra öğrenci olsan da alamıyorsun diye biliyorum.

• schumi0411 kullanıcısına yanıt
    Yani alsamda 1 buçuk ay kullanabilircem..

• Yunuzeus kullanıcısına yanıt
    alsan 1,5 ay kullanmayacaksın. en az 6 aylık pasaport çıkartılıyor ha adamlar belki sana yıllık pasaport çıkartabilirler. Yani en az 6 ay en fazla 1 senelik harçsız pasaport alabilmen lazımdı. Tabi ki şu an tair 5 haziran :) ne yaptın bilemiyorum ben de yeni gördüm!
  • Arkadaşlar, bir sorum olacak. Bu sene 4. sınıfım ve mezun oluyorum. Ağustosta da yurt dışına gideceğim ama Temmuz'da bütünlemeler var ve öğrenciliğim şuan aktif durumda. Sorum ise şu: Şuan pasaportu çıkartsam ağustosta gidebilir miyim? Yaşım 22 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 14 Haziran 2017; 23:52:15 >
  • ilas İ kullanıcısına yanıt
    Öğrenciliğiniz düşmeden çıkartırsanız 25 yaşına kadar pasaportun süresi olucak 3 sene yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: schumi0411

Öğrenciliğiniz düşmeden çıkartırsanız 25 yaşına kadar pasaportun süresi olucak 3 sene yani

Tamamdır, teşekkürler. Mezun olmadan, 2-3 gün içinde hemen başvurayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilas -- 15 Haziran 2017; 3:0:12 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.