Şimdi Ara

Öğrenci Pasosu Hakkında Bir Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pasoyu ailemizle yaptığımız yolculuklarda da kullanabilir miyiz? Mesela 3 kişilik bir yolculukta aile bireylerinin yerine de bassam şoför bir sorun çıkarır mı?

• Olmaz öyle şey.Herkesin pasosu kendine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasener -- 25 Ağustos 2011; 18:15:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasener

Olmaz öyle şey.Herkesin pasosu kendine.

Metrobüste bassak farkına varmazlar galiba?
  • Onu bilemiyorum,denemek lazım
  • Sorun olmaz. Çünkü ard arda ikinci ya da üçüncü kez kullandığında indirimli değil tam bilet fiyatı kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panişır

Sorun olmaz. Çünkü ard arda ikinci ya da üçüncü kez kullandığında indirimli değil tam bilet fiyatı kesiliyor.

Hocam dediğiniz gibiyse bu da iyidir, boşuna İstanbul Kart masrafına girmeyiz.
  • öğrenci poposu diye okudum başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

quote:

Sorun olmaz. Çünkü ard arda ikinci ya da üçüncü kez kullandığında indirimli değil tam bilet fiyatı kesiliyor.

Evet dediğim gibi hocam. Otobüslerde para olayı tamamen kaldırılınca yolculardan akbil isteyenler oluyordu. Çok kişi için kullandım öğrenci pasomu. Sorun olmuyor tam ücret aldığı için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

quote:

Evet dediğim gibi hocam. Otobüslerde para olayı tamamen kaldırılınca yolculardan akbil isteyenler oluyordu. Çok kişi için kullandım öğrenci pasomu. Sorun olmuyor tam ücret aldığı için.

Sağol hocam, sorularımı yanıtladığın için.

• Hatta öğrenci akbiliyle, mesela baban otobüse biniyor, ona basıyorsun ama sen binmiyorsun. Yani baban öğrenci değil ama öğrenci ücretiyle gönderiyorsun. Bu da olabiliyor. Bence etik de çünkü akbil sende kalıyor.

Senin dediğin zatenm yasal ve normal birşey.
  • Üst üste kullanamazsın 15 dk da bir aynı otobüse basabilirsin.Buna şöför müsade eder mi bilemem.
  • Üzerinde isim ve foto olan kartı başkası için basarsan ve şöför görürse izin vermez. Aynı zamanda mesela otobüs geldi sen kartını bastın bi akraban bindi sen indin ozamanda izin vermiyolar ve başkasının kartını eğer kendine aitmiş gibi kullanırsan şöför kitliyor otobüsü ve polisi arıyor. Polis gelip götürmüştü bitane bayanı en azından izmirde boyle.
  • Ne alakası var arkadaşlar. Otobüste ben 4 kişiye bastım istanbulkart ile ve hiç bir problem çıkmadı. Bazı arkadaşlar bilmeden konuşuyor.
  • Benim arkadaşım öğrenci. BEn deö ğrenciyim gerçi. Bana bastı ve indi 2 hafta önce, sorun olmadı.

2 gün önce de otobüste kendime bastım ve 2şer liradan 2 kişyie bastım üstüste. Öğrenci pasosu benim.

Kurallar ne bilmem tabi. Bir akrabamız oğlununkini kulalnıyordu ve alındı kartı elinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.