Şimdi Ara

ÖĞRENCİDEN HER BÜTÇEYE GÖRE SEO HİZMETLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meto1903bjk -- 18 Mart 2021; 19:5:20 >

• Konum Güncel İş alımlarına devam etmekteyim
  • Bu konuda sizinle çalışabiliriz. Elimizde ufak çaplı kurumsal siteler için Seo çalışması yapılması gerekiyor. 40 a yakın müşterimiz var. Büyük firmalarla ilgilenmekten onlara fırsat ayıramıyoruz. Bir site için deneme çalışma yapma imkanınız varsa, ve olumlu sonuçları gördüğümüz takdirde diğer sitelerimizlede sizinle çalışabiliriz. "eakkaya3" skype.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Bu konuda sizinle çalışabiliriz. Elimizde ufak çaplı kurumsal siteler için Seo çalışması yapılması gerekiyor. 40 a yakın müşterimiz var. Büyük firmalarla ilgilenmekten onlara fırsat ayıramıyoruz. Bir site için deneme çalışma yapma imkanınız varsa, ve olumlu sonuçları gördüğümüz takdirde diğer sitelerimizlede sizinle çalışabiliriz. "eakkaya3" skype.

Ekledim Teşekkürler
  • Konum Güncel
  • kendinize ait google sıralamalarında başarılı veya yaptıgınız işlerden referans verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigkoftemiss

kendinize ait google sıralamalarında başarılı veya yaptıgınız işlerden referans verebilirmisiniz

tabi pm atıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konum Güncel
  • Konum Güncel
  • Güncelim. İş alımları devam etmekte.
  • Konum Güncel
  • hocam ıkamet ettınız ıl neresıdır
  • Antalya ve sıpartada ofislerimiz bulunmakta şuan ıspartada ikamet ediyorum.
  • Konum günceldir ilgilerinize teşekkür ederim
  • referans pm atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerf82

referans pm atarmısınız?

Referansları gönderdim
  • bu hizmet için fiyat nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitozer

bu hizmet için fiyat nedir acaba?

Pm ile dönüş yapıldı. İlginize teşekkür ederim.
  • Arkadaş bir web sayfası tasarladı evlere şenlik. Valla arkadaşlarımıza rezil olduk. Ortaokul öğrencisi mi yaptı diye dalga geçtiler. Yazıklar olsun diyorum. İnsan ya bir işi tam yapar yapamıyorsa da insanları kandırmaz. İsteyene web sayfamın linkini ve benden ne kadar aldığını yazabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirdeniz

Arkadaş bir web sayfası tasarladı evlere şenlik. Valla arkadaşlarımıza rezil olduk. Ortaokul öğrencisi mi yaptı diye dalga geçtiler. Yazıklar olsun diyorum. İnsan ya bir işi tam yapar yapamıyorsa da insanları kandırmaz. İsteyene web sayfamın linkini ve benden ne kadar aldığını yazabilirim.

Pm Yollarmisin merak ettim tasarimi wordpress filan mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.