Şimdi Ara

ÖĞRENCİLER İÇİN ALIŞVERİŞ SİTESİ (KAR AMACI GÜTMEYEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar. Öğrenciler için sipariş toplayıp toptan alım yaparak ürün dağıtacağımız bir site yapmak istiyorum. Örneğin 100 bilgisayar toptan alıp kar amacı gütmeden Üniversitesinin mail adresi ile kayıt olan öğrencilere vereceğiz geliş fiyatına. Bu proje için desteğinizi bekliyorum.

https://t.co/GcL6VSVd2s

• Alpella35 A kullanıcısına yanıt
    Hocam yas sizin icin sıkıntı mı blog kismi olursa yazarlik yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar sanki biraz maliyetli olur ve bir şeyi de unutmamak gerek çoğu kişinin telefonu var o şekilde faydanalabilirler internetten bence dergi kitap gibi şeylere yoğunlaşılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 20 Haziran 2016; 1:51:43 >
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    hayır hocam değil blog kısmı için yazarlık harika olur. zamanım var bu aralar. Faydalı bir iş olur gibime geliyor. Para toplayıp almak mesele oluyor güven olmuyor. kendi sermayemizi toplayıp yaparsak sıkıntı olmaz kitap döküman herşey olabilir bu.
  • Yani talebe göre bir site olucak zaten hocam.
  • Böbrekleri toplu mu alcaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpella35 A kullanıcısına yanıt
    Yani kaç yaşındasınız bilmiyorum ama amacım yalan söylemek değil forumda birçok kişi ne kadar dalga haline getirse de 16 yaşındayım ve forun gittikçe saçma saçma konularla dolup taşıyor ve siz forumdakileri ciddiue alıp bir sosyal sorumluluk projesi teklif ediyorsunuz fakat ne yazık ki o kadar yararlı konular var ki sizin konunuza rağbet yok (!) Böyle güzel bir projenin içinde bulunup elimden geleni yapmak isterim. Sizin içinde uygunsa PM'ye geçebiliriz.
  • Cheerfulfoot kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. yaş sıkıntı değil benim işin faydalı olmak önemli ben de 29 yaşındayım.
  • Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    valla böbrek lazımsa örneğin anatomi lab için gerekli olabilir. neden olmasın toplu alırız.
  • Yanin çekiliş var desem bi milyon kişi gelirdi konuya. iş menfaat başka da birşey yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.