Bildirim
Öğrencilere ek iş imkanı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hergun bir makale mi yazmasi gerekiyor? O şekilde düşünüyorsanız cok zor. Haa olur ama o makale olmaz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşin adı makale yazarlığı diye geçer ama aslında yazılan şey teknik olarak makale değil. Siteye hit kazandırmaya yönelik SEO uyumlu özgün içerik.quote:
Orijinalden alıntı: Forza
Hergun bir makale mi yazmasi gerekiyor? O şekilde düşünüyorsanız cok zor. Haa olur ama o makale olmaz. -
Anladim hocam. İnşallah ogrenci arkadaşların işine yarar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haftada 2 gün gidip ayda 1 makale yazdığımız işten aylık 1200 alıyordum. Gerekli araştırmaları falan biz yapıyorduk ama iş dediğim gibiydi. Her gün bir makale ye 480lira turbolinea gibi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şey değil kardeşim. Üstteki arkadaşa açıkladım.quote:
Orijinalden alıntı: Kara Komite
Haftada 2 gün gidip ayda 1 makale yazdığımız işten aylık 1200 alıyordum. Gerekli araştırmaları falan biz yapıyorduk ama iş dediğim gibiydi. Her gün bir makale ye 480lira turbolinea gibi olmuş -
yabancı sitelerden copy paste çevirisi kabul edersen yapiyim -
UP -
UP
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X