Selamlar, Öğrencilere biogrenci.com 'da ücretsiz 1 GB mobil internet veriliyor. Öğrenci arkadaşlara duyurulur :) |
Öğrencilere Ücretsiz Mobil İnternet Veriliyor
-
-
Teşekkür ediyorum hocam,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ürün ücretsizse, ürün sizsiniz.
-
Yok bence markalar. Öğrencilere ulaşmak isteyip öğrenci olduğunu doğrulayamadıkları için indirim yapamayan markalardan kazanıyorlar.
Bu durumda kazanan öğrenciler oluyor ilk defa :)
-
hangi markalar?
Bayatlamadı mı?
Sadece isim soyisimden ınternette tüm bilgilerin çıkıyor. Defalarca e-devlet patladı. Ürünlük halin mi kaldı acaba?
Yazdım ama herhangi bilgiye ulaşamadım
E devlet bilgileri 85 milyon insanında sızdırılmıştır, bu kesin ve net bir bilgidir. 10 yaşındaki çocuklar discord uygulamasından bile erşevbiliyor.
Alt tarafı öğrenciliğini doğrulayan öğrencilere bedava internet veriliyor. Öğrenciler faydalansın ihtiyacı olan markalardan öğrenci indirimi alsın dedik konu nerelere gitmiş :)
E-devletin göçmesiyle seçmen bilgilerinin sızdırılmasıyla ne alakası var :)
Spotify öğrenci indirimi vermek için sheerid diye yurt dışında bir servis kullanıyor, harç dekontunu bile yükleyip bir hafta bekliyorlar.
Ne güzel bizden bir iş çıkmış hemen baltalama çabası komik gerçekten :)
-
İnterneti tanımla dedim ama gelmedi. Hattım Turkcell.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bayatlamadı mı? Sadece isim soyisimden ınternette tüm bilgilerin çıkıyor. Defalarca e-devlet patladı. Ürünlük halin mi kaldı acaba? |
Benzer içerikler
- vodafone emekli tarifesi
- hattımı taşıdım eski fatura nasıl öderim türk telekom
- turkcell hat devir ücreti
- aradığınız numara kullanılmamaktadır ne demek
- türk telekom online işlemlere neden giremiyorum
- vodafone ücretsiz internet
- hat takılı ama şebeke yok
- özel numara bulma
- vodafone mobil imza
- yanımda premium nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X