Selamlar, Öğrencilere biogrenci.com 'da ücretsiz 1 GB mobil internet veriliyor. Öğrenci arkadaşlara duyurulur :) |
Öğrencilere Ücretsiz Mobil İnternet Veriliyor
-
-
Teşekkür ediyorum hocam, -
Ürün ücretsizse, ürün sizsiniz.
-
Yok bence markalar. Öğrencilere ulaşmak isteyip öğrenci olduğunu doğrulayamadıkları için indirim yapamayan markalardan kazanıyorlar.
Bu durumda kazanan öğrenciler oluyor ilk defa :)
-
hangi markalar?
-
Bayatlamadı mı?
Sadece isim soyisimden ınternette tüm bilgilerin çıkıyor. Defalarca e-devlet patladı. Ürünlük halin mi kaldı acaba?
-
Yazdım ama herhangi bilgiye ulaşamadım
-
E devlet bilgileri 85 milyon insanında sızdırılmıştır, bu kesin ve net bir bilgidir. 10 yaşındaki çocuklar discord uygulamasından bile erşevbiliyor.
-
Alt tarafı öğrenciliğini doğrulayan öğrencilere bedava internet veriliyor. Öğrenciler faydalansın ihtiyacı olan markalardan öğrenci indirimi alsın dedik konu nerelere gitmiş :)
E-devletin göçmesiyle seçmen bilgilerinin sızdırılmasıyla ne alakası var :)
Spotify öğrenci indirimi vermek için sheerid diye yurt dışında bir servis kullanıyor, harç dekontunu bile yükleyip bir hafta bekliyorlar.
Ne güzel bizden bir iş çıkmış hemen baltalama çabası komik gerçekten :)
-
İnterneti tanımla dedim ama gelmedi. Hattım Turkcell.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bayatlamadı mı? Sadece isim soyisimden ınternette tüm bilgilerin çıkıyor. Defalarca e-devlet patladı. Ürünlük halin mi kaldı acaba? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X