Şimdi Ara

Öğrencinin Ders Hakkı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler sayın abiler, ablalar ve arkadaşlarım. Eğitim fakültesi BÖTE 4. sınıf öğrencisiyim. Dikey geçişle sınavıyla geldiğim için 3. sınıftan da ders alıyorum. Almış olduğum 4. sınıf proje geliştirme dersi 3. sınıf çoklu ortam tasarımı ile çakışmaktadır. Proje geliştirme dersini 18 kişilik kontenjanlar halinde üç farklı öğretmen veriyor bende dersim çakışıyor diye gittim proje dersini veren başka bir hocaya sordum hocam sizin gruba geçebilir miyim diye, sorduğum hocanın kontenjanında yer var ve bana tamam hallederiz dedi bende daha fazla devamsızlık yapmıyım diye danışman hocama gidip dersimin çakıştığını konuştuğum hocanın dersini almak istediğimi söyledim ve öğrenci işlerine yönlendirip dersi seçtim bu ders kaydım da olduğu halde hallederiz diyen hoca beni derse almadı kabul etmiyorum dedi böyle bir hakkı var mıdır? Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun.

• Hallederiz diyenin dersine kaydolduysan, onun şubesinde görünüyorsan almama gibi bir lüksü olmamalı.
    Yeni liste falan çıkınca girersin diye düşünüyorum

Hep 2. sınıf muamele görüyoruz, seni çok iyi anlıyorum. O mağdurlardan biri de benim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.