Şimdi Ara

öğrenciye yardim...her fikire açiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili abilerim.forumu 2-3 gundur takip ediyorum.anladim ki benim icin tam anlamiyla bilgi edinebilcegim bir platform.ben bir universite öğrencisiyim istanbulda. 25.000 tl gibi bir butcem var.bu butce en fazla 30.000 tl olur.bir araba almayi planliyorum bir iki ay icinde.alicagim araba mutlak suretle dizel olmali.bir cok kisiye danistim.herkes farkli seyler soledi.asagida bunlari belirticem.bana fikirlerinizi sunarsaniz cok mutlu olurum.bunlar disinda onerileriniz varsada ilgilenirim.

- 2006-2007 focus ghia 1.6
    - 2009 fiesta titanium 1.4
    - 2008-2009 corsa cosmo yada enjoy 1.3 cdti
    - 2009 ibiza dizel

Bazilarinin motor seceneklerini bilmiyorum ondan beni simdiden maruz gorun buyuklerim.anlasilmistir heralde benim icin o para araliginda dizel olup olabildigine az yakan yuksek modelli arac lazim.simdiden cvplariniz icin cok tsk ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley_Davutsun -- 4 Eylül 2010; 2:22:30 >

• Muhakkak ki diğerlerinden fazla yakacaktır ama aynı zamanda diğer tercihlerinin bir üst segmenti olan Focus GHIA yı şiddetle tavsiye ederim.
  • bir de motorundan dolayi vergi dezavantaji olucak sanirim.farki ne kadar olur 1.4 lerle biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley_Davutsun

bir de motorundan dolayi vergi dezavantaji olucak sanirim.farki ne kadar olur 1.4 lerle biliyor musunuz ?
    focus yada ıbıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: camerostyle

bir de motorundan dolayi vergi dezavantaji olucak sanirim.farki ne kadar olur 1.4 lerle biliyor musunuz ?

1.4 ve 1.6 motor arasında vergi farkı yok.

1300 ve aşağısı en düşük vergi diliminde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

quote:

1.4 ve 1.6 motor arasında vergi farkı yok.

1300 ve aşağısı en düşük vergi diliminde.

Alıntıları Göster
    25 bine focus tdci bulabilirsin. Benzinli araç tavsiye etmiyorum heleki 1.6 iken. Arabam.com ilanlarına göre fiyat belirleme insanlar otopazarından 20 ye satın alıyor ve belki 24-25 e satarda kâr eder model yükseltirim diye arabam.com a ilan veriyor. %70 i için zaten dolandırıcı demek mümkün 20 tane ilandaki aracı expertize soksan 15 inde sana satıcının söylemediği bir ton şey çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

25 bine focus tdci bulabilirsin. Benzinli araç tavsiye etmiyorum heleki 1.6 iken. Arabam.com ilanlarına göre fiyat belirleme insanlar otopazarından 20 ye satın alıyor ve belki 24-25 e satarda kâr eder model yükseltirim diye arabam.com a ilan veriyor. %70 i için zaten dolandırıcı demek mümkün 20 tane ilandaki aracı expertize soksan 15 inde sana satıcının söylemediği bir ton şey çıkar.

Alıntıları Göster
    2006 focus

• quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

2006 focus

Alıntıları Göster
    ibiza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

ibiza

Alıntıları Göster
    focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody

ibiza

Alıntıları Göster
    2007 Focus TDCI GHIA madem 30 a yakın paran var gidipte B sınıfına binme Focus al rahat et...
  • ibiza cok bos bir araba ya focus yada corsa arasinda kalmistim ama focus la ilgili bayagi guzel seyler duyuyorum etrafimdan bir de buradan.peki arabam.com a bakmiyim sahibindende durum nasil ? Pazar fiyatlarina en yakin web duragi hangisidir ?
  • quote:

ibiza cok bos bir araba ya focus yada corsa arasinda kalmistim ama focus la ilgili bayagi guzel seyler duyuyorum etrafimdan bir de buradan.peki arabam.com a bakmiyim sahibindende durum nasil ? Pazar fiyatlarina en yakin web duragi hangisidir ?

Sahibinden.com en yüksek fiyatların oldugu ilan sitesi zaten. Ucuza temiz denk gelmiyormu diceksin elbette geliyor fakat konulduktan 2 saat sonra o araca 300 kişi bakmış oluyor dahası bu insanlar begendiyse arıyor ve sözleşiyor. (çogunlukta galericiler) sana kalmıyor araç. Sen aradıgında adam kımseye söz vermemişse bilki o araçta söylenenden fazla boya değişen vs var. Çünkü sen arayana kadar galericiler arabayı expertize götürmüş oluyorlar. Senin yernde olsam otopazarlarına göz atarm yada eş dost araçlarına.

• izmirlil35 cok tesekkur ederim.ins denk gelir temiz fazla km yapmamis arac.bunun disinda bu fiyatlarda dizel onerebileceginiz var midir ?
  • quote:

izmirlil35 cok tesekkur ederim.ins denk gelir temiz fazla km yapmamis arac.bunun disinda bu fiyatlarda dizel onerebileceginiz var midir ?

Rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana.
    Dci privilege megane 2 (2006 veya üstü makyajlı kasa) (En rahat ön ızgaralardan anlarsınız düzse makyajsız çaprazsa makyajlı)
    Peugeot hdi 307 Premium (2006 veya üstü makyajlı kasa)(en rahat ön farlardan anlarsınız)
    Opel astra sedan cdti (sedan olmasına dikkat)
    İyi bir araştırma iyi bir pazarlıklara beraber bu araçları 25 bine alabilirsin diye düşünüyorum. Aklıma geldikçe başka modellerde önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

quote:

ibiza cok bos bir araba ya focus yada corsa arasinda kalmistim ama focus la ilgili bayagi guzel seyler duyuyorum etrafimdan bir de buradan.peki arabam.com a bakmiyim sahibindende durum nasil ? Pazar fiyatlarina en yakin web duragi hangisidir ?

Sahibinden.com en yüksek fiyatların oldugu ilan sitesi zaten. Ucuza temiz denk gelmiyormu diceksin elbette geliyor fakat konulduktan 2 saat sonra o araca 300 kişi bakmış oluyor dahası bu insanlar begendiyse arıyor ve sözleşiyor. (çogunlukta galericiler) sana kalmıyor araç. Sen aradıgında adam kımseye söz vermemişse bilki o araçta söylenenden fazla boya değişen vs var. Çünkü sen arayana kadar galericiler arabayı expertize götürmüş oluyorlar. Senin yernde olsam otopazarlarına göz atarm yada eş dost araçlarına.

bende buna bir sey ilave etmek isterim ... ahibinden .comdn bakıcaksanız en fazla 1 haftalık ilanlara bakın derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: witchking34

quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

quote:

bende buna bir sey ilave etmek isterim ... ahibinden .comdn bakıcaksanız en fazla 1 haftalık ilanlara bakın derim...

Alıntıları Göster
    Seçmiş olduğun araçlardan en güzeli focus ama en fazla yakıt tüketimi de diğerlerine göre o sanırım. Focus a hayır dersen corsa enjoy derim ben.

• corsa enjoy serisinde konsol parlak siyah mi ? Yoksa o cosmo da mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley_Davutsun

corsa enjoy serisinde konsol parlak siyah mi ? Yoksa o cosmo da mi ?
    focus tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sace

Seçmiş olduğun araçlardan en güzeli focus ama en fazla yakıt tüketimi de diğerlerine göre o sanırım. Focus a hayır dersen corsa enjoy derim ben.

Alıntıları Göster
    benzinli düşünürsen öğrenci için peugeot 307 cc 1.6

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-cagdas-otomotivden-307-cabrio-29959201/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: globaldeejays

benzinli düşünürsen öğrenci için peugeot 307 cc 1.6

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-cagdas-otomotivden-307-cabrio-29959201/detay

Alıntıları Göster
    Anladığım kadarıyla günlük kullanacaksın.O yüzden o paraya al bir modelli Corsa Cdti;bak keyfine.Yakıt yakmaz,vergisi en düşük dilimde..Aradığın araç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.