Şimdi Ara

Öğrenemiyorum arkadaş şu dili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ingilizceden bahsediyorum anlamıyorum konuşamıyorum kursa başladım 1 ay önce kursun adı kent english beginner seviyesi çıktım sınavda kursda türkçe konuşmak yasak türkçe konuşulduğu zaman kayıt siliniyor ama ben aşırı zorluk çekiyorum konuşamıyorum anlamıyorum hoca zaten ingiliz türkçe soru zaten soramıyorum ne yapacağımı şaştım bana bir akıl verin adam akıllı ingilizce öğrenmek istiyorum bu arada bi sınava falan hazırlanmıyorum zamanım bol bana ne önerirsiniz ne yapmalıyım sizce bu kursa yazılarak iyi mi yapmışım sizce bu arada türkçe dil bilgisi bilmeden ingilizce öğrenmek mümkünmü çünkü ben türkçede yüklem özne falan onlarıda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

• Öğrenememenizin temel nedeni yanlış yöntem uygulamaktır.
    Mesela siz şanslısınız.En azından kursa İngilizce pratik yapma şansınız var.
    Kursa gidiyorsanız en önemli şey her gün işlediğiniz dersleri evde 2 saat tekrar etmektir.Bu kursa gitmek kadar önemlidir.
    İmzamdaki yöntemle çalışırsanız sorun olmaz.Kurstaki bilgilere ek olarak bunlara çalışın.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    ben daha am is are nedir nerede kullanılır onları bilmiyorum ki böyle bir durumda ingilizce pratik nasıl yapabilirim?
  • Bu dili gerçekten öğrenmek istiyorsan imzamdaki konuda tüm detaylar var.
    Bu yönteme göre çalışırsan zaten sorun kalmayacaktır.Sıfırdan anlatılıyor dersler.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler peki bir sorun olduğunda size danışmamda bir mahsur varmı?Bu konuda bilgi tercübeli birisiniz gerçekten ingilizceyle ilgili çok güzel paylaşımlarınız varmış.Açıkcası öğrenmeyi gerçekten çok istiyorum umarım çabamın karşılığını alırım.
  • İmzamdaki konunun 1.sayfasında 5 aşama şeklinde yapılması gereken tüm şeyleri anlattım.
    Bunları okursanız aklınızda soru kalmaz.Yine de sormak istediğiniz bir şey olursa o konuya sorunuzu yazın.Cevaplarım.
  • Beginner seviyesinde nasıl İngilizce konuşuluyor derste ben anlamadım.
  • benim sana tavsiyem genel anlamda türkçe beginner videoları izlemen..eğer dediğin gibi türkçen de kötüyse, önce özne yüklem nesne nedir bunları da öğren..kurs bu seviyede zorlayabilir ama dersten önce konulara hazırlanırsan daha verimli geçecektir..bu arada hangi şehirdesin ?
  • Kardeşim sana nasıl ingilizce öğrendiğimi anlatıyım belki sende de işe yarar. İlk olarak sıkça kullanılan kelimeler+Düzensiz fiiller+cümle Kurallarını ezberle. Biliyorum çok klişe gelecek ama yap bunu. Sonra zevkine göre içinde ingilizce bulunan şeyler yap. Mesela ben bilgisayar oyunlarını sevdiğim için oyun oynayarak geliştirdim. Sen müzik dinlemek gibi şeylerle de geliştirebilirsin. Ve sana en büyük kolaylığı sağlayacak şey olan 'günlük hayatta çokça kullanılan CÜMLELER'i ezberle. Dostum eğer bu dediklerimi harfiyen yaparsan ingilizcenin gelişeceğini garatni edebilirim.
  • %100 ingilizce inşaat mühendisliği bölümü mezunu biri olarak yazıyorum .. Hazırlık başında seninle aynı durumdaydım .. ödev vs hep arkadaşlarımdan yardım alarak yapıyordum .. Bir tane bile cümle kuramıyordum .. Çünkü cümle nasıl kurulur en ufak bilgim yoktu .. Verilen eğitimler hep ingilizce , cümle kurmayıda zaten doğru düzgün öğretmiyorlar veya biz anlamıyoruz bilmiyorum .. İlk kur sonlarına doğru kendi başıma yavaş yavaş cümle kurmayı öğrendim .. Öncelikle ingilizceyi bilen bir arkadaşın varsa onunla beraber otur bir iki saat.. Bana cümle nasıl kurulur anlatır mısın de .. Fiil nedir özne nedir vs bunların anlamı , türkçe de ve ingilizce de hangi sırada yer aldıklarını anlatsın .. Direk bu iş bu kadar kolay mıydı diyeceksin ve cümle kurmaya başlayacaksın . Böyle bir arkadaşın yoksa internetten bulduğun en temel türkçe ve ingilizce dil bilgisi kurallarını ve sıralamalarını iyice incele .. Emin ol yapamayacak hiçbir şey yok .. Cümle kurmayı öğrendikten sonra , dinleme ,konuşma , okuma ve kelime bilgisi bunlar ne kadar ingilizce ile içli dışlı olursan o kadar gelişir .. Çalışmayı , içli dışlı olmayı bırakırsan aynen o şekilde de unutmaya başlarsın .. tıpkı benim gibi..

Murat kurt - English Grammar Today kitabını da temel seviyede olduğun için öneririm ..

• quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Beginner seviyesinde nasıl İngilizce konuşuluyor derste ben anlamadım.

Hoca duvarın rengini soruyor çocuk my name is mustafa diyor..
  • Nası bilmiyyosun. Yüklem özne bilinmez mi? Türkçe görmedin mi okulda?
  • Bu Kent English kursu ne oldu bilen var mıdır ? Çok iyi bir kurstu ya , neden kapanmış anlamadım. Yurt dışında eğitim alıyor gibiydi .

• İmzanızı göremiyorum bana özel mesaj olarak atabilir misiniz ? İngilizcemi geliştirmek istiyorum.

• SYRISN kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/detayli-ingilizce-ogrenme-ve-konusma-rehberi--142155041

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaaaan salla gitsin bi daha mı gelcez

• Tek bir yolu var. Hadi bakalım umarım işine yarar.

https://forum.donanimhaber.com/ingilizce-ogrenmek-istiyorsan-tek-bir-yolu-var--152309326

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betso -- 19 Mart 2022; 19:45:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.