Şimdi Ara

'Ogrenim Kredisi KAZANDINIZ' Sacmaligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dun gece bildiginiz uzere kredi burs basvurularinin sonuclari aciklandi ama kafama takilan sey ogrenim kredisi KAZANDINIZ. yazmasi.

Hayir benim paramla neyin artisligidir bu anlamis degilim. Okul bittikten sonra faiziyle soke soke alacak o parayi benden. Birde utanmadan gelmisler KAZANDINIZ yazmamislar mi sonuna. Deli oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KARDESİM BELKİ DE SİCİLİN SUÇLARLA DOLU O ZAMAN KREDİ DE ALAMAZSIN YANİ O YÜZDEN KAZANMIS SAYILIYORSUN.
    VE EVET BORÇ ÖDİCEKSİN SONUCTA ANCAK O ZAMANA ALLAH KERİM ALIRKEN COK İSE YARIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 25 Aralık 2015; 13:58:37 >
  • ben ödüyorum şu an. 9 bin tl civarı kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

KARDESİM BELKİ DE SİCİLİN SUÇLARLA DOLU O ZAMAN KREDİ DE ALAMAZSIN YANİ O YÜZDEN KAZANMIS SAYILIYORSUN.
    VE EVET BORÇ ÖDİCEKSİN SONUCTA ANCAK O ZAMANA ALLAH KERİM ALIRKEN COK İSE YARIYOR.

naber İzmirli

• Ben yüksekokulu 1 sene uzatarak bitirmiştim. Bitirir bitirmez dgs ile fakülteye geçtim. Fakat yüksekokulu uzatarak bitirdim diye ne başka kredi verdiler ne de ertelediler. Halbuki halen okuyorum ve bu okulu kazandım yani bi başarı sözkonusu. Ayrıca kız kardeşimde üni okuyor babam emekli.

Malesef ülkemizin hali bu. Babam havalara uçuyor emekli maaşına 100 lira seyyanen zam geldi diye.(çok paramış gibi) Milleti bu hale getiren utansın.

Edit: şuan halen yapılandırılmadı borcum her ay 3 lira faiz biniyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WonderCx -- 25 Aralık 2015; 14:01:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

KARDESİM BELKİ DE SİCİLİN SUÇLARLA DOLU O ZAMAN KREDİ DE ALAMAZSIN YANİ O YÜZDEN KAZANMIS SAYILIYORSUN.

Caps locku kapatsana birader

• quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

ben ödüyorum şu an. 9 bin tl civarı kaldı.

Haykırdım nicke

• quote:

kac sene aldin
    faiz ne kadar biniyor
    bide af felan cikiyomu ertelenebiliyormu

• Faiz degil o.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

quote:

Haykırdım nicke

• "Öğrenciye" bile faizle kredi veren devlet. Sonra "faiz lobisi" diye bağırmayı iyi bilirler.

Biri de "faiz değil" demiş. Evet, adı faiz değil, "beyaz eşya fiyatına endeksli geri ödeme miktarı". Yersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

quote:

kac sene aldin
    faiz ne kadar biniyor
    bide af felan cikiyomu ertelenebiliyormu

4 sene aldım. 11 bin tl civarıydı toplam borcum. valla faiz falan hiç bilmiyorum ama hani öğrenim kredisine zam yapılıyor ya her sene. siz de seviniyorsunuz. işte onları falan ekliyorlar hep artıyor borç 2012 de mezun oldum. iş bulana kadar erteleyebiliyorsun. ben geçen sene öğretmen olarak atandım ödemeye başladım. iş bulduktan sonra öderken çok zor olmuyor. yani tabi maaşına da bağlı. her ay 260 tl ödüyorum. harcarken güzel oluyor ama öderken sıkıntı

• Bana hic cikmadi ben napim

• Kazandın tabii, kim senin öğrenci haline o kadar kredi verir? Kredi almaya hak kazandin iste.

• O değilde burs kazanmak için bu ülkede sokakta falan yaşaman lazım ya da tanıdığının olması.
  • alfe28 kullanıcısına yanıt
    burs konusunda başka bir sorun var. annesi ve babası vefat etmiş, üniversite okuma yaşına gelmiş, en kötüsü olan bir cep telefonu olmayan, amcasıyla yaşayan arkadaşıma değil, sınıfındaki gelir düzeyi en yüksek kişiye çıkmış yardımdır.
  • Orada burs yazısını göremeyince takacak kelime aradın öfkeni bir şekilde kumdan lazımdı ne de olsa ben de kredi alıyorum bunu almaya hak kazanamayanlar da var. Hiç bir banka şu halinle sana bin liradan fazla vermez. Okulu bitirince ödersin. Ailene çok yük olmazsın bu esnada fena mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.