Şimdi Ara

Öğretmen şikayet ediyor, doktor şikayet ediyor, mühendis şikayet ediyor. Proflar ne yapsın???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğretmen şikayet ediyor, mühendis şikayet ediyor, doktor şikayet ediyor öğretim görevlileri ne yapsın? Bir prof nasıl bir doktordan daha az maaş alıyor şaka gibi ya. Hele hele yeni başlayan araştırma görevlileri neredeyse 150-200-300-400-500k yapmış öğretmenden az maaş alıyor.

Öğretmen şikayet ediyor, doktor şikayet ediyor, mühendis şikayet ediyor. Proflar ne yapsın???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 29 Ağustos 2024; 14:5:38 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar boş işler. Para kendi işinde.

• Profesör nasıl düz öğretmenden az maaş alıyor ya 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok fazla bile alıyorlar, bu paraları hak etmiyorlar çoğu. pdfleri, slaytları okuyarak işten atılmadan bu kadar para alıyorlar. kadrolara nasıl girdiklerini hepimiz biliyoruz zaten

• Seke seke geldim ske ske gidiyorum- Can Yücel

Bunlar zordaysa geri kalan ne yapsın aw, en iyisi yine hayvancılık sebzecilik yapanlar, gider diker evini keyfine göre sonra alacağı vereceği calisacagi belli fix dünya boştür lo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu maaştan daha fazla kazanıyorlar merak etmeyin.
    Ha bu maaş daha yüksek olsa daha da güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olm cambridge 5.siyse nasıl ortalama altı oluyor aÖğretmen şikayet ediyor, doktor şikayet ediyor, mühendis şikayet ediyor. Proflar ne yapsın??? 

• boş boş duyar kasmayın ya çoğu hak ettiğini hatta belki daha fazlasını alıyor, nasıl tipler olduklarını üniversiteye daha gitmemiş ben biliyorum

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Kanka cambridge yıllık 80-85 demiş bunun altındaki ünilerin yıllık 70-80 arası verdiğini düşün çoğunluğun bunlara öteki yüksek verenleri de ekleyince ortalama yükseliyor olabilir.

• Ada Lovelace A kullanıcısına yanıt

Valla bizim üni profları doçentleri düz memurların bindiği arabaya biniyorlar nasıl iyi kazanıyorlar bilmiyorum

• En balli borekli maaslari ogretmen aliyor
    Onlarin sikayetleri gereksiz suan asiri rahatlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.