< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 29 Ağustos 2024; 14:5:38 > |
Öğretmen şikayet ediyor, doktor şikayet ediyor, mühendis şikayet ediyor. Proflar ne yapsın???
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar boş işler. Para kendi işinde.
-
Profesör nasıl düz öğretmenden az maaş alıyor ya 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok fazla bile alıyorlar, bu paraları hak etmiyorlar çoğu. pdfleri, slaytları okuyarak işten atılmadan bu kadar para alıyorlar. kadrolara nasıl girdiklerini hepimiz biliyoruz zaten
-
Seke seke geldim ske ske gidiyorum- Can Yücel
Bunlar zordaysa geri kalan ne yapsın aw, en iyisi yine hayvancılık sebzecilik yapanlar, gider diker evini keyfine göre sonra alacağı vereceği calisacagi belli fix dünya boştür lo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu maaştan daha fazla kazanıyorlar merak etmeyin.
Ha bu maaş daha yüksek olsa daha da güzel olur.
Olm cambridge 5.siyse nasıl ortalama altı oluyor a
boş boş duyar kasmayın ya çoğu hak ettiğini hatta belki daha fazlasını alıyor, nasıl tipler olduklarını üniversiteye daha gitmemiş ben biliyorum
-
Kanka cambridge yıllık 80-85 demiş bunun altındaki ünilerin yıllık 70-80 arası verdiğini düşün çoğunluğun bunlara öteki yüksek verenleri de ekleyince ortalama yükseliyor olabilir.
-
Valla bizim üni profları doçentleri düz memurların bindiği arabaya biniyorlar nasıl iyi kazanıyorlar bilmiyorum
-
Semicenk dinle mp4
-
En balli borekli maaslari ogretmen aliyor
Onlarin sikayetleri gereksiz suan asiri rahatlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
çok fazla bile alıyorlar, bu paraları hak etmiyorlar çoğu. pdfleri, slaytları okuyarak işten atılmadan bu kadar para alıyorlar. kadrolara nasıl girdiklerini hepimiz biliyoruz zaten |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X