Şimdi Ara

ÖĞRETMEN SINIFA GİRİNCE AYAĞA KALKMA SORUNSALI ÜZERİNE DOKUNUŞLAR İÇERİ GELİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BANA BİRAZ ADOLF HİTLER TARZI BİRŞEY GİBİ GELİYOR PADİŞAH GELMİŞTE ONU SELAMLIYORUZ GİBİ BİRDE OTUR DEMEDEN OTURMUYORUZ BU NE HİYARARŞİNİN EZİLENLERİ BİZMİYİZ ABİ BU GELENEK ALMANYADAKİ OKULLARDA VEYA AVRUPADA HERHABGİ BİR OKULDA VARMI VE OLABİLİTESİ NEDİR YOKSA ?

KALKMAYANADA AZAR ÇEKMEZSİN YA BU NASIL BİR EGO ÖĞRENCİ SEN GELDİĞİNDE BİRDE SECDEYE YATSIN İSTERSENİZ

ÇOK SAÇMA BULDUĞUM BİR GELENEK KENDİSİ TAMAM ÖĞRETMEN KUTSAL BİRŞEY ÖĞRETİYOR FALANDA PEYGAMBERDE DEĞİL BE USTA BİLGİLİ ADAM BÖYLE SAÇMA Bİ GELENEĞİ YAPMAZ YANİ KENDİSİNE TAPILMASINI İSTENEN BİLİM ADAMI VARMI YANİ.

• Ulan liseli ergenler nasıl da belli ediyorsunuz kendinizi
    Ayağa İlkokul ve lise de kalkılır. Bunun nedeni SAYGIdır.Bi zahmet sizi hayata hazırlayan insanlara da saygı gösterin. O insanların asıl amacı sizi bir birey yapmak meslek öğretmek değildir. Üniversite meslek öğretir o neden ile ayağa kalkmazsın. Ancak ilkokul ve lise de öğretmenine ve büyüğüne saygıdan ayağa kalkarsınız. Siz şimdi Askere gidince niye esas duruşa geçiyorum diye de sızlanırsınız. Öyle bir sorununuz olursa bunu bizzat Bölük Komutanına danışın hatta Komutan gelince esas duruşa geçmeyin tepki olsun. Gerçi siz Babanızın Dedenizin yanında yatar kalkarsınız da...
    Yeni nesil nereye gidiyor çok merak ediyorum, şuraya bak adamlar lise de ayağa kalkmayı bile dert etmişler. O konu da bile kendilerini bişey sanıyorlar.
    Dip Not: Yaşım 22Ama Yaşanmışlığım 44...
  • Analizcizeuss kullanıcısına yanıt

bizim lisede vardı kalkmayınca birde kızıyorlardı

• Ben kalkmıyordum lisede padişah mı karşılıyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haha ben Almanca hocası girince Nazi selamı veriyordum, hoca gülüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeRain

Haha ben Almanca hocası girince Nazi selamı veriyordum, hoca gülüyordu.

Ben de din dersine selamın aleyküm diyerek giriyordum ne günlerdi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 24 Ağustos 2020; 22:35:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liseliler bilmez milli güvenlik dersi vardı bizim zamanımızda, yanlış hatırlamıyorsam lise 2'de idi. bizim hoca albay idi. koridorda görünce dikkkaaaat çekip esas duruşa geçiyorduk hey gidi günler.

• Filozofide askeri geleneklerin bir yeri yok.Öğretmen öğrenci ilişkisi yoktur yoldaşlık vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eski militarist eğitim sisteminden kalma bi olay

• Ulan liseli ergenler nasıl da belli ediyorsunuz kendinizi
    Ayağa İlkokul ve lise de kalkılır. Bunun nedeni SAYGIdır.Bi zahmet sizi hayata hazırlayan insanlara da saygı gösterin. O insanların asıl amacı sizi bir birey yapmak meslek öğretmek değildir. Üniversite meslek öğretir o neden ile ayağa kalkmazsın. Ancak ilkokul ve lise de öğretmenine ve büyüğüne saygıdan ayağa kalkarsınız. Siz şimdi Askere gidince niye esas duruşa geçiyorum diye de sızlanırsınız. Öyle bir sorununuz olursa bunu bizzat Bölük Komutanına danışın hatta Komutan gelince esas duruşa geçmeyin tepki olsun. Gerçi siz Babanızın Dedenizin yanında yatar kalkarsınız da...
    Yeni nesil nereye gidiyor çok merak ediyorum, şuraya bak adamlar lise de ayağa kalkmayı bile dert etmişler. O konu da bile kendilerini bişey sanıyorlar.
    Dip Not: Yaşım 22Ama Yaşanmışlığım 44...

• Bence de saçma siradan bir insan

Bazı öğretmenler kendini bir cacik sanıyor

Böyle olanların falakaya yatiracaksin tabanları morarana kadar ıslak sopoyla vuracaksın

• Ustaya hocaya saygı göstergesidir. Türkiye'de kaliteli hoca ve öğrenci olmayınca abes kaçıyor. Bizim lisede çok kaliteli bir hoca vardı o takmazdı öyle şeyleri o yüzden sınıf lay lay lom dururdu. Ama ben hocayı gördüğüm gibi hazır ola geçerdim. Çok donanımlı ve efendi birisiydi hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

Ustaya hocaya saygı göstergesidir. Türkiye'de kaliteli hoca ve öğrenci olmayınca abes kaçıyor. Bizim lisede çok kaliteli bir hoca vardı o takmazdı öyle şeyleri o yüzden sınıf lay lay lom dururdu. Ama ben hocayı gördüğüm gibi hazır ola geçerdim. Çok donanımlı ve efendi birisiydi hey gidi hey.

Reis ben öğretmen olsam kaldırtmam ego tatmini gibi ne o öyle

• Yaşlıların elini öptürmesi de bana saçma geliyor öğretmene ayağa kalkmak ta. İnsanların eşitlik ilkesine aykırı

• Bu ayağa kalkmayı saygı olarak görenler o zaman hiç oturmasın tüm ders boyunca ayakta dursunlar. Oturunca saygısızlık olmasın.

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

Okurken bile karnımı içime çekip dikeldim. Bazen siyah torosla bazen siyah renault europa ile gelirdi bizim albay, çok sert bi adamdı ama huyuna gidip tüm sınıf istediği şekilde çalışmışsa şeker gibi bi adam oluyordu. Kıbrıs ta eoka cılarla güneydoğuda pkklılara mücadele anılarını hala hatırlıyorum.

İyi dersler

Soğul

• Feodal kapitalist burjuvazi emparyalizmden dolayi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Okurken bile karnımı içime çekip dikeldim. Bazen siyah torosla bazen siyah renault europa ile gelirdi bizim albay, çok sert bi adamdı ama huyuna gidip tüm sınıf istediği şekilde çalışmışsa şeker gibi bi adam oluyordu. Kıbrıs ta eoka cılarla güneydoğuda pkklılara mücadele anılarını hala hatırlıyorum.

İyi dersler

Soğul

benim milli güvenlik hocasıda emekli albaydı. bazen görevdeyken yaşadığı anılarını anlatırdı ders arasında. bir gün yine anlatıyor, emrinde bir subay vardı adını unuttum, çok iyi askerdi filan diye daha öncede birkaç anısında adı geçmişti. zaman zaman atış talimini beraber yaparlarmış. bir gün bu subay el bombası ya da patlayıcı madde tam hatırlamıyorum ile ilgili bir şey yaparken patlama oluyor ve eli parçalanıyor. emekliye ayrılıyor ve giderken bizim albay'a şöyle demiş '' komutanım artık atış talimi yapamayacağız '' bunu anlatırken normalde çok sert biri olan bu hoca biraz duygulanmıştı.

• hocaya degil sisteme kiziyorsun hocaya yanlis yapma sistemle ugras dilekce yaz mebe okul aile birligine danis hocalarinla bu konu hakkinda konus buraya yazip kendi kendini doldurusa getirme

• bence öğretmene saygı esastır. tabi eğitimcisine göre değişir. ama hakiki eğitimcilere bırak ayağa kalkmayı ben gider elini öperim. ki cumhuriyet tarihinde en güzel öğretmen Atatürk'tür. belki de bu atamızdan kalma bir gelenektir. kim bilir. çünkü onun girdiği sınıfta oturmayan öğrenci yoktu o otur demedikçe. bu bir saygıdan ziyade eğitime verilen önemin sembolik bir sevgi göstergesi olarak ifade edilir. abartmamak lazım. hele ki ahlak yapısı bozuk olan avrupa ile kıyaslamak çok saçma olmuş   ata demiş, avrupanın medeniyetini, ilmini, bilimini alınız, ahlakını değil.  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.