Şimdi Ara

Öğretmenler hepinizden zengin mühendisten bile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemın ederım bakın 3 k bırı 3 k bırı alıyor en az devletten oldumu 6k karı koca hepsının altında 100 bin tllik araç var karı koca bırbırlerıne kefıl olarak 200 bin tlye kadar ev kredısı alabılıyorlar memur oldukları için kredı 1 gün içerısınde cıkıyor ömürlerının 5 6 senesını kredı odeyerek gecırıyorlar sonra 6 k her ay cepte cıdden guzel meslek ben ogretmenlık yazmayı dusunuyorum bu yuzden özel sektorde muhendıste olsam sahıp olacagım hayat en fazla budur hadı bır tık ustun olsun tüm hayallerımden vazgectım bu ülke sıstemınde hıc bıyere gelınmez torpilsiz devlette bıle torpil dönüyor birde özeli düşünün.

Kısa yoldan su hayata adım atayım ınsallah bana bu hayat ölene kadar yeter fazlasında gözüm yok he belkı hayatım hep aynı standartta olacak ama şu derece zengınlıkte su ülke sartlarında yeter bıraktım artık yurt dısı hayallerını yok akademısyenlıkmıs falan bunlar herkesin hayali belkı yıllarca ugrasıp bır sonuc bıle alamayacagım ve su ogretmenın sahıp oldugu zengınlıge bıle sahıp olamayacagım.

Şimdi benım ailem ogretmencıler sallama dıyenler gelmesın siz en kötü 18 yasında olsanız ailenız ogretmenlıge basladıgı yıllarda bu kadar kredı ımkanı yoktu maasları bu kadar yuksek degıldı eskı ogretmenler belkı zengın degıl ancak şuan ogretmenlık yapan genc karı koca cıftler gayette bahsettıgım hayata sahıp dedıgım gıbı şimdiki ogretmen cocukları damlamasın sızın ailenızın ogretmenlık yaptıgı yıllarda 15 20 yıl once bu kadar kredı ımkanı yoktu maaslar bu kadar yuksek değildi normal e 15 yıl once ucunu tutturamadıysan sımdıde yapamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truvaliparis -- 26 Nisan 2016; 23:21:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ablam ve eniştem ögretmenler dügün ve ev eşyası için 50 bin kredi çektiler + kyk dan aldıkları bursların borçlarıda üstüne eklenince şuan açlıktan ölüyolar

Edit: akp ye o kadar sallayıp devlete mi atanacaksın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiteraryN -- 26 Nisan 2016; 23:27:20 >
  • iyi yanları da var kötü yanları da mesela kötü bir lisede öğretmenlik yaparsın öğrenciler dersi dinlemez kafayı yersin girerim anlatırım çıkarım kafasında olursun bir şey veremezsin dinlemek istemeyene . bir de atanma sıkıntıları var bunlar olmasa güzel .tanıdığım var 2 yıldır atanamıyor , bu kötü yanları olmasa keşke
  • Ya yeter be kardesım su ogretmenlerı acındırmaktan bıkmadınız 6k o zaman nereye gıdıyor her ay ? senın ablan enısten 6k maaşla surunuyorsa 2k maaş alıp ev gecındıren ıscıler ölsün o zaman okul bahcelerındekı araclarıda devlet beles dagıtıyordu zaten ogretmenlere hayır derdınız ne yasam sartlarını rahatlıgından mı bu kadar acındırıyorsunuz bıkerede su ülkede bırı cıkıp ya valla kazanıyorlar desın okulda hocalar bıle kendını acındırıyo gına geldı artık bılıyoz ne kazandıgı kımden ne saklıyolarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truvaliparis -- 26 Nisan 2016; 23:29:59 >
  • Git öğretmen ol tutan mı var

• quote:

Orijinalden alıntı: truvaliparis

Ya yeter be kardesım su ogretmenlerı acındırmaktan bıkmadınız 6k o zaman nereye gıdıyor her ay ? senın ablan enısten 6k maaşla surunuyorsa 2k maaş alıp ev gecındıren ıscıler ölsün o zaman okul bahcelerındekı araclarıda devlet beles dagıtıyordu zaten ogretmenlere.

her ögretmen 3k almıyor sen hangi branşı düşünüyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

quote:

Ya yeter be kardesım su ogretmenlerı acındırmaktan bıkmadınız 6k o zaman nereye gıdıyor her ay ? senın ablan enısten 6k maaşla surunuyorsa 2k maaş alıp ev gecındıren ıscıler ölsün o zaman okul bahcelerındekı araclarıda devlet beles dagıtıyordu zaten ogretmenlere.

Knka bazı hocalara bakıyom haftada 20 saat falan 2-3 tane çer çöp müzik resim falan takıloyolar maaş 2800-3000 yani iyi meslek ama çekilir mi bilinmez iyi biyer olursa keyif alırsan iyi yok bıkarsan istemezsen bide meslek lisesine falan düşersen çekilmez bıçaklarlar öldürürler falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

quote:

quote:

Knka bazı hocalara bakıyom haftada 20 saat falan 2-3 tane çer çöp müzik resim falan takıloyolar maaş 2800-3000 yani iyi meslek ama çekilir mi bilinmez iyi biyer olursa keyif alırsan iyi yok bıkarsan istemezsen bide meslek lisesine falan düşersen çekilmez bıçaklarlar öldürürler falan

ben ilkögretim matematik düşünüyorum veletler bıçaklamaz galiba :D

• Tıp ıstıyodun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Knka dayanabilirsen olur çocukları seviyorsan tahammülün varsa olur ama kendini geliştirmezsin dinç kalamazsın lise falan olsa daha iyi :) tabi birde konuyu açan arkadaşa yazıyım etik değil ve hatta yasak ama yapan yapıyo pek birşey diyen yok dediğim konu özel ders yada bi etüt merkezi falan. İstediğin gibi giriyosun maaşın 2ye katlanıyor en kötü 5K :) ama milletin hakkını alıyosun o var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komodoejderi -- 26 Nisan 2016; 23:44:44 >

• quote:

Tıp ıstıyodun?

hayal oldu :D
  • truvaliparis kullanıcısına yanıt
    istediğim mühendislik tutmayınca ben.
    Ayrıca genelleme yapmak saçma kişisel bakın olaya sende ışık varsa her türlü para kazanırsın. Kuzenim Sakarya uni bil Müh mezunu ikinci öğretim suan ist.da bi firmada 5k maaş alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bambıl bii -- 26 Nisan 2016; 23:49:37 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Knka dayanabilirsen olur çocukları seviyorsan tahammülün varsa olur ama kendini geliştirmezsin dinç kalamazsın lise falan olsa daha iyi :) tabi birde konuyu açan arkadaşa yazıyım etik değil ve hatta yasak ama yapan yapıyo pek birşey diyen yok dediğim konu özel ders yada bi etüt merkezi falan. İstediğin gibi giriyosun maaşın 2ye katlanıyor en kötü 5K :) ama milletin hakkını alıyosun o var

çocukları seviyorum hocam zaten öyle olmasa yazmam :D teogda falan baya özel ders imkanı var matematik için okulda da her türlü hafta sonu kurs açıyolar matematikciler para sıkıntısı pek çekmem zaten bizim bütün sülale ögretmen oldu 3 ablam var 3 de ögretmen eniştelerde aynı şekilde :D

• Bu isler aslinda biraz alaninda iyi olmakla alakali. Aylik 10 bin lira kazanan matematik ogretmenleri taniyorum.

• Özet: Öğretmenler iyi kredi alıyor

• 10 numara 5 yıldız evi olan öğretmenler biliyorum

hem devlette çalışıyor

günde 3-4 öğrenci kabul ediyor saati 100 lira

sen düşün artık her öğrenci haftada 1 de almıyor haftada 2 alanı bile var

saat 18.00 dan gece 12 ye kadar dolu olanı bilirim ben

bide devlet maaşı
    ciddi ciddi güzel meblağlar kazanılıyor kimsenin kazancında gözüm yok ama tecrübeli ve isim yapmışsanız tamamdır (5 yıl tecrübe ) çünkü hangi mat geo hocasına baksanız özel öğrencisi vardır ardından fizikçisi gelir
  • Kardeşim bizim dershanede hoca var haftada 40 saat derse giriyor 4000, bide ekders saati 60 TL hesapla parayı. Bide misal bizim lisede bedenci vardı 60binlik arabaya biniyordu adam , ama bide kimyacı vardı sürünüyor çocuklara para mara derdinden, insandan insana değişiyor.

• borca giren ziyandadır kesinlikle , borca girmeden yapın ne yapacaksanız yoksa çıkamazsınız işin içinden. biz 12 yıl önce bi kredi çektik hala onun ceremesini çekiyoruz , ödemesi bitene kadar bi ton daha borç açıldı
  • Sozelde 500. Olan bırı ham puan ıle 17 obp ıle kaça gerıler

• Kardes fazla acik sozluluk yapmisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.