Şimdi Ara

Ogretmenlik okuyan ve ogretmen olanlar acil buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MEGA1178 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lise son sınıf öğrencisiyim pamukkale üniversitesi'nde sosyal bilgiler öğretmenliği okumak istiyorum ama öğretmenlik hakkında fazla bir bilgim yok.size sorucak bir kaç sorum var
    1)öğretmenlik bölümü 4 yıl okuduktan sonra atana bilmek için ne yapmalıyım
    2)sosyal bilgiler öğretmenliği ataması az veya fazla midir.
    3)eğer öğretmen olarak atandım sam kaç para maaş ile başlayacağım
    abi abiler ablalar bu durum için çok önemli lütfen üşenmeden yazınız cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisi olan arkadaşlar aynı soruarı ilköğretim matematik öğretmenliği için cevaplarsanız sevinirim
  • sosyal bilgileri kesinlikle kafandan sil at. ogretmenin gelecegi belirsizdir bi bakarsin 100 120 kisi anca almislar. eger meb bi sebeple ogretmen alimini kisarsa ilk olarak bilgisayar sosyal bilgiler gibi ogretmnliklerden alimi azaltir. ama ilkogretim mati korkmadan yazabilirsin. bilgisayar olur sosyal olur beden egitimi olur ama matematik asla olmez. hem ayrica matematik mezunu olmak demek her zaman matematigi halletmis olmak fenden de anlamak demek. olur da ilerde ygs ye yeniden girmek istersen hazir olmus olursun. sosyal okurssn matematigin fenin korelir gider. ayrica bi matematikci tam ek ders asagi yukari 2300 tl alir. bu biraz okuldan ikula farklilik gosterebilir asagi yukari boyledir ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal bilgilerin ataması yok kardeşim ve olmazda bu saatten sonra. Bende Pamukkale Üniversitesi'ni kazandım bu sene Okul Öncesi Öğretmenliğini. Bak bu bölümün ataması ve özelde iş imkanı iyi ama ben ilerisini düşündüm ve gördüm ki yüksek lisans yapıp okulda kalamazsam bu işi yapamam. Yani özel bir sorumluluk o yaştaki çocuklarla ilgilenmek. Eğer yapabilirim diyorsan şu an için ataması var bu öğretmenliğin ama 4 yıl sonrasını kimse bilemez. Ben bu sene bir daha girmek için okula devam etmiyorum yani kayıt sildirmedim ama gitmiyorum. Türkçe öğretmenliği yazıcam bu sene. Ataması İç acıcı olmasa da gideri var 4 seneye o da ne olur bilinmez. Sözelden giricem ve yazılabilecek en mantıklı bölüm. Yani öğretmenliğin hiçbir zaman garantisi yok onu anla. He soruyosan neden öğretmenlik yazıcaksın yine diye başka çarem yok Öğretmen lisesi çıkışlıyım ve sözelden yazabilecek bölüm varsa Devlet garantisi altında önü açık söyle bende yaziyim. Saygılar,sevgiler.

• EVET benimde sözelden devlet garantili bi iş yapmam lazım bana en uygun olanda öğretmenlik geldi. kafamdakiler türkce-edebiyat-sosyal-bilgisayar ögretmenligi
  • Sözel öğretmenliklerin hepsi boş ölü. Sayısaldan alan bölümlere yönel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.