Şimdi Ara

OGS Borcu Araç Muayenesine Engel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    alırken bakmamıştım ama ogs borcu varmış.
    internette biraz araştırdım. borcu varsa kesinlikle muayene başlatılmaz diyor. doğru mudur?
    cezalar benim aracı almamdan çok önce. tescil tarihinden de anlaşılıyor zaten. buna bakarak muayeneye alırlar mı?
    oldu ki muayeneye almadılar. bunu düzeltmek için ne yapabilirim? nereye başvurabilirim?
    bu cezayı benim ödemem gerekmiyor değil mi?

• Tüv sitesine girip bilgileri girince belli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef engel. Benim vergi borcum vardı. ödemeden muayeneyi yaptırmadı. cezalarI ödemeden muayene olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogs ve karayollari kacak kopru gecisleri muayeneye engel degil

• az bir ceza olsa ödeyip geçicem ama 1000 liraya yakın. bunu sildirmek için ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiyenhell

az bir ceza olsa ödeyip geçicem ama 1000 liraya yakın. bunu sildirmek için ne yapabilirim?

noter satış belgenle gidip itiraz et,eski sahibine ödetirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

az bir ceza olsa ödeyip geçicem ama 1000 liraya yakın. bunu sildirmek için ne yapabilirim?

1000 liraya yakın diye ödemiyorsunuz demek...

Vay be biz her gün anadolu yakasından silivriye kadar araç gönderip paşalar gibi hgs ödeyelim, millet kaçak geçsin sonra da mızmızlansın.

Umarım o yaklaşık 1000 tl faizle falan 1500'ü bulur mu diyelim illa, bunu mu istiyorsunuz?

dostum ilk mesajımı okumamışsın sanırım. ya da okuduğunu anlayamıyorsun.
    önceki sahibinin yapmış olduğu kaçak geçişin cezasını ben niye ödeyeyim?
    sizdeki nasıl bir adalet zihniyeti. böyle bir şeyi kim kabullenir ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Vay be biz her gün anadolu yakasından silivriye kadar araç gönderip paşalar gibi hgs ödeyelim, millet kaçak geçsin sonra da mızmızlansın.

Umarım o yaklaşık 1000 tl faizle falan 1500'ü bulur mu diyelim illa, bunu mu istiyorsunuz?

Adam haklı beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Evet, bu tip konulara önyargılı baktığımdan mesajın tamamını okumadığım doğru. Hata etmişim özür dilerim, mesajımı siliyorum.

Size ise tavsiyem, karayollarını arayın ve durumu izah edin. Borcu elbette siz ödemeyeceksiniz.

Bu tip olaylar isparkta da yaşanıyor. Arayıp bilgi veriyorsunuz, ruhsatınızı faxlıyorsunuz ve sorumluluktan kurtuluyorsunuz.

Geçmiş olsun. Tekrar kusura bakmayın, iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reguse -- 15 Haziran 2015; 23:25:54 >

• samiyenhell S kullanıcısına yanıt
    Sonucta borc eski sahibinin, ekranda gozukmesini istemiyorsaniz 444 11 17 nolu telefondan on bilgi alip satis tarihini gosterir belgeyi 0212 263 42 23 fakslayabilir veya mail olarak ogs@kgm.gov.tr adresine gonderebilirsiniz.

• hgs ogs tarzı köprü otoyol geçişlerini ödemeyenleri takdir ediyorum gerçekten, en azından bizim gibi salak olmayan insanların olduğunu görmek bilmek güzel, bedava olacak diye yapılıp sürekli yükseltilerek ona buna peşkeş çekilerek bize geçirilen köprülere ödememek sizin veya eski sahibinin en doğal hakkı, hatta isparklara ödemeyenler de aynı şekilde, ödemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 15 Haziran 2015; 23:44:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.