Bildirim
OGS iptali - kalan bakiye?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iptal edince bakiye ne olacak ben de merak ediyorum, yok mu bilgisi olan bi arkadaş acaba? -
Hesaptan çekebiliyorsunuz arkadaşlar.Hesap sahibi veya vekaleti olan birisi.Normal banka hesabı gibi düşünün ogs hesabındaki parayı da. -
quote:
Orijinalden alıntı: M e t i n
Hesaptan çekebiliyorsunuz arkadaşlar.Hesap sahibi veya vekaleti olan birisi.Normal banka hesabı gibi düşünün ogs hesabındaki parayı da.
çok teşekkürler -
Kredi kartına bağlıysa karta 1 ay sonra geri yüklüyorlar kalan bakiyeyi -
ogs ziraatten alınmışsa parayı 1 ay sonra tekrar gidip şubeden bizzat almanız gerekiyor. istenilen hesaba ya da kredi kartına geri ödeme seçeneği yok -
benim de merak ettigim mesela ogsyi iptal ettk diyelim cihazi bankaya geri vermk zorunda miyiz? bir de ayni cihazi tekrar kullanamaz miyim daha snra? -
Aynı cihaz tekrar kullanılamıyor. Cihazı da herhangi bir depozito iadesi olmadığından geri vermenize gerek yok, banka da almıyor zaten verseniz bile. Ben daha önce 3er yıl kullandığım ve pili biten arızalanan 2 cihazı da iptal ettirdikten sonra çöpe attım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X