Şimdi Ara

OGS Okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz Salı günü Beylikdüzü'nden yola çıktım ve Bahçeşehir - Mahmutbey istikametinde sorunsuzca OGS'm ile geçtim. Ondan sonra da yaklaşık 2 ay kadar sorunsuzca kullanmıştım OGS'yi

O gün Mahmutbey'den geçtikten sonra FSM köprüsünde hiç okumadı ve kaçak geçiş yazdı. Ardından Sultanbeyli gişelerinde girişte yine okumadı. Ve yine ardından İzmit gişelerinde okumadı.

Her seferinde tesadüfen bozuk gişeye gelmişimdir falan diye düşündüm. Birde eskiden de OGS'nin konumu nedeniyle okumamazlık yapıyordu. Camdan çıkardım başka yere yapıştırdım falan,

Cuma günü İzmit'ten dönerken yine aynı yoldan geri döndüm ve özellikle farklı gişeleri kullandım. Fakat yine hiçbirinden okumadı.

Bunun sorunu ne olabilir? Yarın yine yola çıkacağım ve yine okumayacak. Haftada iki kere İzmit'e gidip gelen biri olarak neredeyse 2-3 depo benzin parasını OGS cezalarına mı vereceğiz?

Pili bitmiş olabilir diyorlar gerçi,

• cihaz arzalanmış olabilir..işbankasından aldıysan garanti süresi var sanırım..okumama sorunu genelde yaşanıyor..kgm plakadan okuyarak kaçak yazmıyor diye biliyorum ama hesabını yine kontrol et bence..
  • İçinde küçük yuvarlak yarım boy kalem pil gibi bir pil var. 3 yıllık yada 4 yıllık ömrü var. Bitmiş olabilir.OGS eğer 3 yılın dolmadıysa garantisi bitmedi aldığın yere git değiştir. 3 yıl doldu ise geçmiş olsun. yeni pil takılmıyor..Takılanda doğru dürüst çalışmıyor..Yeni OGS yada KGS alman gerekebilir. . Önce bir OGS kontrol merkezinde muayene ettir. Fatih köprüsü girişi ve Mahmutbey gişelerinde var... Kontrol ettir.Sonucu buraya yaz okuyalım. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Ekim 2011; 21:28:39 >
  • aracınızın camı atermik ise okumamazlık yapabilir dikiz aynasının arkasındaki noktalı kısıma yapıştırın varsa eğer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.