Şimdi Ara

Oğuz Savaş Beşiktaş'ta!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beşiktaşımız Oguz ile 3 yillik sozlesme imzalamis.
    acikcasi ben bu yonetimden boyle bi transfer beklemezdim ama gercekten cok iyi transfer yaptilar

kaynak sorucaksiniz biliyorum
    eger avrupa umitler basketbol sampiyonasinda buaksamki Turkiye-Fransa macini izlediyseniz duymussunuzdur...
    internettede arastirma yapicam tabiki

• bu kötü oldu işte;http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=2&hid=39994

adam avrupa'da oynamak yerine ilk 5te oynamayı tercih etti, sanki ülker'de sürekli ilk 5 çıkıyodu da, peeh
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

bu kötü oldu işte;http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=2&hid=39994

adam avrupa'da oynamak yerine ilk 5te oynamayı tercih etti, sanki ülker'de sürekli ilk 5 çıkıyodu da, peeh

işallah buakşamki maçı izlemişsindir. bu adam 1-2 sene içerisinde türkiyenin krilenko su olacak inşallah. bjk dan hiç beklemediim bi transfer fenerin ibo-mirsad transferinden kat ve kat daa ii bi transfer

• quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

quote:

bu kötü oldu işte;http://www.turkbasket.com/haberanasayfa.asp?m=2&hid=39994

işallah buakşamki maçı izlemişsindir. bu adam 1-2 sene içerisinde türkiyenin krilenko su olacak inşallah. bjk dan hiç beklemediim bi transfer fenerin ibo-mirsad transferinden kat ve kat daa ii bi transfer

yoğ yaw
    kirilenko 3nomero, hatta sezonun son döneminde 2 bile oynadı, oğuz ise pivot

kirilenko adayımız ersan ama ben onu daha çok nowitzki'ye benzettim, şut stili acayip benziyo, fiziği de benzer çok iyi olacak çok

oğuz çok iyi transfer ama tek başına bi takımı sırtlayabilecek kadar değil, hayırlı olsun

• oğuz piwot ama krilenko gibi çok ii dönebilio potaya. tek başına belki bikaç yıl taşıyamas takımı ama ileriki yıllar için süper transfer
  • iyi transfer geleceğin en iyi pivotunu aldı beşiktaş aslında şu anda bile çok iyi..
  • ülker alpella diye takım kurcaktı oraya gitçekti hani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gidicekTİ
  • semih der susarim cok manyak oyuncu olacak bu cocuk.tabi ikinci el bir beyin bulunup ona enjekte edilirse
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

semih der susarim cok manyak oyuncu olacak bu cocuk.tabi ikinci el bir beyin bulunup ona enjekte edilirse

• arkadaşlar oğuz transferini küçümsemeyin,daha 19 yaşında ve pivot olarak geleceği çok parlak bir oyuncu,belki Beşiktaşta ilk 5 te çok fazla süre alamayabilir ama avrupaya gitse hangi takımda süre alabileceğini düşünüyorsunuz bence Beşiktaşımız çok iyi bir transfer yaptık 3 yıllık bir anlaşma yapmışız gerçi 3 yıl sonra istesekte tutamayız onu takımda
  • quote:

semih der susarim cok manyak oyuncu olacak bu cocuk.tabi ikinci el bir beyin bulunup ona enjekte edilirse

evet abi
  • beşiktas adına sevinmekteyim,ama bir yandan da oguz adına uzulmekteyim keske eurolig oyuncusu olabilse idi,kayada gitmişken neden efes düşünmediki bu adamı
  • Çok iyi bir transfer.
    Hayırlı olsun Beşiktaşımıza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

ama avrupaya gitse hangi takımda süre alabileceğini düşünüyorsunuz

Her takımda Ama Beşiktaştaki süreyi kabul ederim verse verse Bulgar, Macar Ligi Şampiyonları falan verirdi... Murat Didin Opel Skyliners'ta yaşadığı pivotsuz sezonun ardından pota altı oyuncularına daha bi kıymet vermeye başladı... Bence tam bir PF olmayan Wright belkide ligin en iyi 5inde yer alacak bir performans ortaya koydu... Ffriend gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayacak bir oyuncu sezona damgasını vurdu... Didinle çalışmak Oğuz Savaş için büyük bir şans bence... Ayrıca Euroleague kadar olmasa da ULEB Cup'ta çok ciddi bir turnuva ve Oğuz için büyük bir avantaj... Geçen seneki Dinamo Moskova, Lottomatica Roma kadrolarındaki bir çok oyuncu; Euroleague'in dörtlü finale kalan takımlarında ilk 5te başlayabilecek kapasitede isimlerdi;) Beşiktaşı ve doğru kararından ötürü Oğuzu tebrik etmek lazım...

Zira Efes Pilsene gelse oldukça faydasız bir sezon geçirecekti Maalesef Euroleague takımlarımızda genç isimler sivrilmiyor

• quote:

• quote:

kirilenko adayımız ersan ama ben onu daha çok nowitzki'ye benzettim, şut stili acayip benziyo, fiziği de benzer çok iyi olacak çok

aynen ya.. bende şut stilini acaip nowitzki'ye benzettim.. hafiften vücudunu yana eğerek çıkarıyo topları.. baya da iyi vücut yapmış amerika'da.. ama hafiften bi tempra durumları var.. her topu eline istiyo adam.. milwaukee ümitler şampiyonasını izlesin de aktif kadroya alsın şu çocuğu, nbdl'de süründürmesin artık

• zati mil yetkilisi açıklama yaptı; ersan bu sene kadroda olucak diye, sadece ersan'ı izlemek için gelmiş izmir'e

bu arada sizin açınızdan üzücü bi haberim var, ismet badem'in yaptığı programda denk geldi (fb tv) oğuz'un hakları 2010 yılına kadar ülker'deymiş, bizim menajer dedi ki; oğuz ya ülker'in kuracağı alpella'da ya da biz de oynayacak
  • quote:

zati mil yetkilisi açıklama yaptı; ersan bu sene kadroda olucak diye, sadece ersan'ı izlemek için gelmiş izmir'e

bu arada sizin açınızdan üzücü bi haberim var, ismet badem'in yaptığı programda denk geldi (fb tv) oğuz'un hakları 2010 yılına kadar ülker'deymiş, bizim menajer dedi ki; oğuz ya ülker'in kuracağı alpella'da ya da biz de oynayacak

olllllllleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.