Şimdi Ara

Oğuzhan'ın şutları sıkmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her attığı şut illaki kalecinin üzerine gidiyor. Galatasaray maçında da kaleciye gönderdi, bu akşamki maçta da yine aynı. Mutlak pozisyonu sürekli harcıyor böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• halı sahada senede 1 defa maça gelip şut çekmeyi deneyen oyuncular gibi vuruyor. Ulan abartmıyorum ben bile demek istemiyorum ama gerçekten daha sert vuruyorum ya yoldan geçen birisini bul getir daha sert vurur toplara inanılır gibi değil bunun güçle falan alakası yok tamamen kafada bitiriyor olay. Beyin olarak vitaminsiz yapacak bir şey yok bunu değiştirmesi anca kafada bitiyor.
  • Vitaminsiz başka açıklaması Yok. Topa vuracak gücü o kadar sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lol
  • halı sahada senede 1 defa maça gelip şut çekmeyi deneyen oyuncular gibi vuruyor. Ulan abartmıyorum ben bile demek istemiyorum ama gerçekten daha sert vuruyorum ya yoldan geçen birisini bul getir daha sert vurur toplara inanılır gibi değil bunun güçle falan alakası yok tamamen kafada bitiriyor olay. Beyin olarak vitaminsiz yapacak bir şey yok bunu değiştirmesi anca kafada bitiyor.
  • denemeye devam etmesi lazım, bi süre daha dayanıcaz yapacak bişey yok, denedikçe geliştirecektir. nitekim kale çizgisine 1 metre mesafede olsa bile beklenmedik bi yere pas atmayı tercih eden bir adamdı oğuzhan, denemeye başlaması bile ileride oynamaya alışabilmesi açısından bir gelişme. oğuzhan zeki oyuncu, neyi yapamadığını anlayacaktır denedikçe.

takımın bir ofansif orta sahası yok. talisca'nın oradaki pasif oyunu lüks olmaya başladı artık çoğu maç ve bunun için eldeki tek alternatif olabilecek oyuncu oğuzhan. şut denemeye başlaması, gole yakın oynaması aslına bakarsanız "yapabilirim" dediğinin de bir göstergesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 7 Aralık 2017; 4:25:8 >
  • asılırsan direğe atarsın
    güçün yoksa kaleciye atarsın.
    çalışırsan tekniğini geliştirirsen her attığın girer.

vitaminsiz ...
  • Son 2 sezondur ceza sahası içinde en etkili oyuncumuz Oğuzhan'dı hem asist hem de gol olarak. Balık hafızalı vitaminsiz diyen arkadaşlar açsın geçtiğimiz sezonların maçlarını izlesinler. Oyuncu formsuz olur gol kaçırır, yeteneksiz demek absürt.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.