< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Oh Burun Bandı 10 lu -21.35₺
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kullanınca ohh diyor muyuz hakikaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 29 Ocak 2024; 13:35:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yağmur gibi yağan zamlarla mücadele etmek için Ohhhhh bandı kullanıyorum.
Cüzdanım boşalsa bile bir rahatlama geliyor.
-
İşe yarıyormu bu ürünler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu ürünü doktor tavsiye etmedi. Zaten şiş olan burun etine her gece daha dazla mesafe açarsan oraya doğru şişmeye devam eder demişti.
Not: Sağlık tavsiyesi değildir herkes kendi hekiminden kendine özgü tedavi yolu belirlemelidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkürler
Nefes alamama problemini ortadan kaldırmıyor(dur). Bu probleme geçici çözüm üretiyor.
deviasyon ameliyatı gerekebilir kalıcı çözüm için, ve belki benzer başka cerrahi işlemler.
Benim için çok büyük sorun değildi ama askere gitmişken deviasyon olmak istedim, abartı bir faydası olmasa da nefes almam evet daha kolaylaştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konusu açılmışken tecrübemi seyapayim.
Yanlış olmasın sene 2015 falandı. Burnumdan rahat nefes alamıyorum diye doktora gittim. Kemik eğriliği ve etlerde şişme var dedi. Yapısal olarak ve görüntü olarak bir kusurum yok burnumda. Neyse ameliyat oldum. İlk zamanlar dehşet nefes alıyordum. Yaşadığımı hissediyordum resmen. Bir zaman sonra eski haline geri döndü maalesef. Doktor tekrarlayabilir demişti.
Bir yorumda şunu okudum. Şişliği değil de şişlige sebep olan şeyi ortadan kaldırmak lazım. Şu an kbb randevusu arıyorum. Denk getirirsem bir daha gorunecegim. Lazerle falan biseyler yapıyorlarmış. Onu yaptırırız olmazsa.
Konudaki ürüne gelirsek. Burnuna yapıştırıyorsun. Burnunu yanlara doğru actirdigi için rahat nefes alıyorsun. Evet. Gerçekten rahatlatıyor. Ama anlık sonuçta. Denenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 30 Ocak 2024; 1:57:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi doktora gittin hocam? Benim burunda yamukluk var şüphelendim ve zaten burun tıkanıklığı çekiyordum. Doktor ışıkla baktı sağ deliğe sonra sol deliğe ikisinde de bir şeyler var dedi o terimleri aklımda tutamadım. Senin kıkırdak desteğine ihtiyacın var dedi onu da buradaki doktorlar yapmıyor dedi. Bir de bana burnun şişiyor mu diye sordu şişiyormuş demek ki bazen zorlanıyorum. Burun bandlarını sordum fayda sağlarsın dedi hatta eliyle genişletti böyle burnumu. Nefes al ver dedi. Daha iyi nefes alıp verdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 30 Ocak 2024; 23:46:50 > -
Bir ara bunu kullanmıştım bunlar işe yaramıyor burnunun içine takılıp dışa doğru iten aparatlar çok daha iyi bence İsveç falan bir şeyler yazıyor nozovent olabilir ismi ama kullanmak çok zor alışana kadar bayağı garip hissettiriyor. Burunda darlık varsa kesin çözüm. Hızlı nefes almak isteyince burun delikleriniz kapanıyorsa işinize yarar.
bunların hepsi işe yaramıyor. kimisi çok kuvvetsiz oluyor pek bir açılma sağlamıyor. fotoğraftakine bakınca kuvvetsiz olanlara benzettim. yinede bu fiyata denenebilir.
-
Ürün iyi denenmiş test edilmiştir. Breathe right'a göre kalite düşük ama 1 gece burunda duruyor, sonra çıkarıp atıyorsunuz. Rahat nefes almaya yardımcı oluyor.
KBB doktoru hocam. İki defa da ameliyat oldum. Bu işte baya tecrübeliyim yani.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Yağmur gibi yağan zamlarla mücadele etmek için Ohhhhh bandı kullanıyorum. Cüzdanım boşalsa bile bir rahatlama geliyor. |
Hocam bu ürünü doktor tavsiye etmedi. Zaten şiş olan burun etine her gece daha dazla mesafe açarsan oraya doğru şişmeye devam eder demişti.
Not: Sağlık tavsiyesi değildir herkes kendi hekiminden kendine özgü tedavi yolu belirlemelidir. |
Konusu açılmışken tecrübemi seyapayim.
Yanlış olmasın sene 2015 falandı. Burnumdan rahat nefes alamıyorum diye doktora gittim. Kemik eğriliği ve etlerde şişme var dedi. Yapısal olarak ve görüntü olarak bir kusurum yok burnumda. Neyse ameliyat oldum. İlk zamanlar dehşet nefes alıyordum. Yaşadığımı hissediyordum resmen. Bir zaman sonra eski haline geri döndü maalesef. Doktor tekrarlayabilir demişti. Bir yorumda şunu okudum. Şişliği değil de şişlige sebep olan şeyi ortadan kaldırmak lazım. Şu an kbb randevusu arıyorum. Denk getirirsem bir daha gorunecegim. Lazerle falan biseyler yapıyorlarmış. Onu yaptırırız olmazsa. ![]() Konudaki ürüne gelirsek. Burnuna yapıştırıyorsun. Burnunu yanlara doğru actirdigi için rahat nefes alıyorsun. Evet. Gerçekten rahatlatıyor. Ama anlık sonuçta. Denenebilir. ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X