arkadaşlar başıma çok kötü aksilikler geldi ve kısa süre sonra işe gidicem ve uyumadım,şu aksilikleri anlatayım
dünden beri iş yerinde verdikleri görevle alakalı bilgisayarda çalışıyordum ve word de döküman hazırladım,çok çabaladım ve bitirmiştim bu gece saat 24.00 oldu ve yazıcıdan çıktı alıcaktım,sabah 8.00 de işe giderken götürmem gerekiyordu
gece 24.00 de pc de tuşlara basarken,internetten program girmiş ve enter a basmış gibi oldum,program devreye girdi ve yüklemeye başladı iptala bastığımda program duraksıyordu ama kapanmıyordu ctrl alt del yaptım program,pencerelerin açılmasını engelledi wındows un yedegını aldım ve 5 dakıkada format atmıs gıbı olucaktı,ama yedekleme programını başlat menusunden açayım dedım,yıne o program devreye gırdı ve yedekleme programı ve başlat menusune gırmeyı engeledı,elimi kolumu bağladı bu nasıl program virüs olması lazım,pc kılıtlendı kaldı mecvur eski usul format atmam gerekti bu seferde wındows cd sıyle format atarken,cd room iyi okumuyordu gürültülü çalısıyordu,format saat gece 1.00 den gece 3.30 a kadar surdu cd room anca yükledi
saat 3.30 da wındows u açtım drıverlerı yuklucektım bu seferde cd room dan ıyı yuklenmedıgı ıcın pc kasmaya başladı,donup kalıyordu
ben sinirden kızardım çok kötü durum,tam 1 saat sürdü yedekleme programını o anda kurup yedekleme ıle anca wındowsu kurdum,ve şu an iyi hale geldi kısa süre sonra işe gidicem ve daha uyumadım
çok kötü bir durum bu ne aksilikler zinciridir,daha yazıcıyı kurup çıktı alıcam offff
ne aksi bir hayatın var senin ya
quote:
Orijinalden alıntı: mustang
ne aksi bir hayatın var senin ya
her günüm böyle bu gene iyi kalıyor ama çok aşırı agrasifim kafayı yedim sayılır bu aksilikler artık gına getirdi
şu yazıcı kurup çıktı alayım yine dh a gelirim
Düzelmiş ya gerisini boşver
yazıcıdan cıktı aldım sorun kalmadı en sonunda tamam