Bildirim
OK HABER SITESI SAHTEDIR BOSA UGRASMAYIN PARA VERMIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar ben iki gündür bu işi yapıyorum hesabım yaklaşık 5000$ geçti ama hala paramı yatirmadilar dün gece paramı çekmek için baş vurdum hala bişey yok adamlara mjs atıyorum cevap yok boşuna zaman kaybı gibi gelmeye başladı bana bir gün daha bekliycem eğer yatarsa size kesin dönüş yapicam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizden haber bekliyorum hocam -
BENDE GECDIM KARDESIM ARASTIRDIM SITELERI FORUMLARI 2 3 KEZ PARA VERMISLER SONRA BAKMISLAR OLMUYOR PARA VERMEYI KESMISLER
SIZI BOSA YORDUGUM ICIN KUSURA BAKMAYIM
KANIT LI FOTO OLUNCA BENDE KANDIM AMA GELEN GIDEN YOK SITEDE 2 GUN ICINDE YAZIYOR AMA VERECEGINI SANMAM EN IYISI
MOBIL UYGULAMALAR ARAN KAZAN WHAFF GIBI ONLAR VERIYOR AMA TABI MESELA UYGULAMA INDIRIYORSUN GUNLUK GIRIS YAPIYORSUN
ONLAR BIRAZ UGRASI ISTEYEN UYGULAMALAR ONLAR KANITLI GOOGLE PLAYDEN BAKABILIRSINIZ BENI DE KANDIRDILAR UGRASMAYIN BENCE KANITLI ONALARA GIRIN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X