*/// < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 27 Şubat 2021; 3:13:48 > |
OK Meydanı Araştırma Hastanesini Bilen Bakabilir mi ?
-
-
Dostum bu hastane var evet ama bu giriş kapandı. Virüs testi için oraya gitmiştim 2 kez bu girişten girememiştim aşağıda bir giriş vardı oradan girmiştim hastaneye. Bu girişin kapandığını söylemişlerdi. Ama tabi bilmiyorum 3 ay dan fazla oldu gideli, arkadaş doğru da söylüyor olabilir günahını almim.
-
Bilmiyorum hocam ama ok meydanına gittim, ok ve yay bulamadım. Kandırmaca yani hepsi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6Dostum bu hastane var evet ama bu giriş kapandı. Virüs testi için oraya gitmiştim 2 kez bu girişten girememiştim aşağıda bir giriş vardı oradan girmiştim hastaneye. Bu girişin kapandığını söylemişlerdi. Ama tabi bilmiyorum 3 ay dan fazla oldu gideli, arkadaş doğru da söylüyor olabilir günahını almim.
adamların bir tanesinde maske var sanırım.Yenide olabilir eskide çok arada kaldım
-
Eski ve yeni olduğu pek anlaşılmaz. Çünkü bu hastanenin neredeyse 3-4 tane girişi var. O gösterdiği yer acile gidiyodu galiba. Vay be geçen yıl her gün geçerdim buranın önünden. Anılarım depreşti😢 -
quote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Eski ve yeni olduğu pek anlaşılmaz. Çünkü bu hastanenin neredeyse 3-4 tane girişi var. O gösterdiği yer acile gidiyodu galiba. Vay be geçen yıl her gün geçerdim buranın önünden. Anılarım depreşti😢Belki tabelası cevresin de değişiklik vardır diye dedim eski olup olmaması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenick53 -- 20 Şubat 2021; 21:50:30 > -
Eski ssk hastanesi degilmi kilicdariglu davasinda hep gosterilinirdi -
Ben buranın önünden en son geçen mart ayında geçtim. -
ben inandım hocam doğru söylüyor bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X