Şimdi Ara

OKB Teşhisi Kondu Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktor Prozac 20 mg yazdı ve tedavi konusunda iki yöntemden bahsetti bunlardan biri ilaç diğeri terapi. Devlet hastanelerinde terapi yapılmadığını söyledi. Belli yerlerden ücretsiz terapi alabilir miyim? Benim takıntım özellikle temizlik üzerine. Sadece ilaç kullanarak bu durumumu düzeltebileceğimi düşünmüyorum. Sadece ilaç kullanarak düzelen var mı?

• okb sf uyku bozuklugu fibromiyalji çok uzun süre ilaç kullandım düzelmedim düzeleceğimi düşünmüyorum umarım şansın bol olur. doktor kontrolündeyse ilaç al bir yandan terapi al diyecegim ama terapiler çok pahalı. ücretsiz ben 4 yere başvurdum geri dönüş olmadı..döneceklermiş. ücretli ise 1500-3000 lira seans başı veremiyorum.. yıllar boyu psikiyatriye para verdim ama kendi beceriksizliğimden mi yoksa gerçekten tedavi olmadığından mı bu işi başaramadım. Allah yolunu açık etsin umarım genç yaşta bu işi kotarırsın. ilaçları devlette tam takip etmiyorlar düzenli git kesinlikle terapi kısmını da erenköy ruh sinir bostancıda mesela orası veriyor bir gidin görüşün dönüş yaparlarsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A0D70FE4 -- 24 Kasım 2023; 17:0:40 >
  • Istanbul'da değilim hocam.

• up up up

• yukarı

• okb diye bisey yok anksiyete bozuklugu diye bisey yok depresyon diye bisey yok. kendinize yazik etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD’de bu tür hastalıklar için tedavi ilaç + terapi şeklinde ilerliyor. Sadece kendi başına ilaç ile tedavi olamayacağını doktorlar kendi söylüyor. Kaldı ki çoğu durumda birden fazla psikolojik sorunlar bir arada olabiliyor ve bunların da ayrı ayrı tedavisi gerekiyor. Yani sadece ilaçlara bel bağlamayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sustanon nasıl bir ilaç
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doktorunuz reçeteyle ilaç verdiyse ve ilacı kullanın diyorsa elbette kullanın. Almamazlık etmeyin. Terapi kısmı içinse yorumda bulunamam ancak hayatınızla ilgili naçizane tavsiyem OKB'nizden istifade edebileceğiniz anlamlı faaliyetlere veya hobilere girişin. Bir müzik aletini kusursuz çalmayı öğrenin mesela. OKB'niz yılmayıp aksine takıntı yapmanıza yol açarak bir konuda azimle çalışıp o konuda çok gelişmenizi sağlayabilir. Kitap okuyun mesela, OKB'niz ile kitaplarla nasıl bir etkileşime girdiğinizi keşfedin. OKB kitabın sonunu getirmeden kitabı bırakmanıza engel teşkil ediyorsa ve bir kitabı muhakkak sonuna kadar okumanızı sağlıyorsa sizi kolayca kitap kurdu kılabilir. Kısaca kondisyonunuzdan kişisel gelişiminize katkı sağlayacak biçimde, pozitif bir yoldan istifade edebilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

bu arkadasin dedigi gibi kitaplara cok kafayi yorma yoksa bunun dusundugu gibi doktorlarin seni komple analiz ederek senin beynini tam olarak cozdukten sonra tedaviyi buna gore belirledigini ve en uygun ilaci verdigini dusunursun. doktorlar asla her gelen hastaya prozac verip gondermezler   sonra gidip doktordan ki iyi mi biliyorsun yiiia adam 15 dene bu isin egitimini almis yiiiiia o ilaci verdiyse iciceksin yiiiaaaa diyip dolasirsin ortalikta

• trkgncr kullanıcısına yanıt

aynen hepsi icin ayri ayri ilac kullansin ayrinayri tedavi gorsun :d bir de amerikayi ovmusahahahah olum amerikanin yarisindan fazlasi psikolojisi bozuk ruh hastalari , bu kadar iyilerse kendilerine cozum bulsunlar once

• OKB özellikle temizlik konusunu aşabilmen için gerçekten tam zıttı eylemlerde bulunarak yaşamayı kendine zorunlu hale getireceksin bunun başka bir çözümü yok ilaç milaç hikaye milleti herkesi zombi yaptılar ne güzel meslek ya neyin var okb al ilaç yallah düzeldin hadi..

Git sosyal sorumluluk projeleri bul kendine mesela stadyum wc'si temizlemek gibi en pis işlerde ara ara sık bir şekilde biraz yer al buna katlan ve üstesinden gel.

Sonra gel anlat burada da göreyim okb var diye..

• fbilker1907 kullanıcısına yanıt

yok kanka doktordan iyi mi bileceksin doktorun verdigi ilaci sorgusuz sualsiz kullanman lazim adam 15 sene okumus sonucta 

• Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devlet hastanelerinde ücretsiz psikoterapi hizmeti veriliyor, size yanlış bilgi verilmiş. Belki her hastanede yoktur orası ayrı bir konu elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 25 Ocak 2024; 18:27:44 >
  • Yeni mezun ya da mezuniyetten çok uzun süre geçmemiş psikologların seans ücretleri daha düşük oluyor. ilaçla beraber mutlaka terapi de almalısınız. başarı oranınızı artırır ve tekrarlanmasını engeller. seans ücretleri fazla gelirse her hafta yerine 2 haftada 1 gibi de yapılabilir. bilişsel davranışçı terapi alabilirsiniz kısa dönem bir terapi çeşididir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Gerçekten mi peki bu hizmete nasıl ulaşabilirim?

• roscoe R kullanıcısına yanıt

Her hastanede bu hizmet yok galiba, olan hastaneleri de sorarak bulabilirsiniz ya da alo 184 ü arayıp ilinizde hangi hastanede verildiğini öğrenmek istediğinize dair kayıt bırakabilirsiniz.

• konuyla alakasız ama teknoloji çagında oldugumuz için kullandıgınız tüm ilaçlar ömür boyu e nabızınızda gözükecek . herhangi bir doktora gittiğinizde ilaç geçmişiniz hastane geçmişiniz teşhisler gözükür

• probis25 P kullanıcısına yanıt
    Doktora gitmeden eczaneden Anafranil 25 mg istesin, seve seve vermek zorundalar. E-Nabız'a falan da girilmez böylece. Gerçi benim her şey ortada ama çok da umurumda değil, zaten asker/polis olmak veya üst düzey bir işe girme niyetim yok. Elektronik mühendisi olsam yeter.

İlk 3 gün 25 mg kullansın, sonra 50 mg devam etsin. Gerekirse 75 mg da kullanabilir ama bu dozu geçmesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.