Şimdi Ara

okb yim artık elimi bile yıkayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hep bi temizlik takıntım vardı ve bu dersanedeyken katlanıyor. Sürekli kendimi pis gibi hissediyorum her tenefüs elimi yıkıyodum ama artık onu bile yapmıyorum dersanedekş sabunların pis olduğunu düşünmeye başladım :(( lütfen ciddi cevaplar verin kafayı yicem yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam gecmis olsun ...

• OLUM DERSANEDE FALAN PİS ZATEN SABUNLAR XD MİLLET ÇÜKÜNE ELLEYİP ELLEYİP ORALARA BASIYOR HAYVAN GİBİ. BİZ ARKADAŞLARLA OKULDA TUVALETİN KAPISINI DA AYAĞIMIZLA AÇARDIK MİLLET PİS ELİYLE ELLİYOR DİYE HİÇBİRİMİZDE DE OKB FALAN YOKTU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 3 Ocak 2015; 15:03:43 >
  • Hazir su al kucuklerden bide evden cebine sabun tamamdir yikarsin dersde falan.

• sıvı sabun kutularının ıcıne ıserdık bız katı sabunlara tukururduk dersanedede yapıyolardır gecmıs olsun

• Sıvı sabuna attıran biliyorum

• Zaten pis dersanede ve okullardaki sabunlar bendr dahil tanidigim pek cok insan sabunlari icine tukuruyir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence elini yıkama no problem ayrıca böyle psikolojik bi hastalık vardı eğer baktın ilerliyo bi doktora görün direk,bu hastalık yakalanmış biri 2 gün boyunca banyodan cıkmamış hesabını sen yap

• quote:

Orijinalden alıntı: tabzana

sıvı sabun kutularının ıcıne ıserdık bız katı sabunlara tukururduk dersanedede yapıyolardır gecmıs olsun

Ben de diyorum bu sabunlar niye hep sarı renkli oluyo, limon portakal aromalı sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

OLUM DERSANEDE FALAN PİS ZATEN SABUNLAR XD MİLLET ÇÜKÜNE ELLEYİP ELLEYİP ORALARA BASIYOR HAYVAN GİBİ. BİZ ARKADAŞLARLA OKULDA TUVALETİN KAPISINI DA AYAĞIMIZLA AÇARDIK MİLLET PİS ELİYLE ELLİYOR DİYE HİÇBİRİMİZDE DE OKB FALAN YOKTU.

+35

Bende okulda tuvalet kapısını hiç elimle açmadım hep ayağımla açardım

• Psikiyatriste git. Ya da psikoloğa ailevi durumunuz iyiyse.
  • Gerçek okb bu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.