Şimdi Ara

Okçular Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okçu Olmak İyi midir Meslek Olarak Hangini Seçersek İyi Olur??????????

• ii dir okçu yani hunter hayvan yakalayabilirsin vtame skiliyle aa en az 6 olması lazım
  • ben iç olmadım valla yerinde olsam axe alırdım tabi kasması zor ama çok eyleniyorum
  • Saolun Ark.lar...
  • okcu iyidir hunter yakalayabilir misin XD sacmalamayın ya yaratıcı olun ne alaka okcu hunter?!? okcuya defans mı wereceksin XD ben okcuyum kralım walla 15 günde 51 oldum cok da kasmıyorum simdi maden kasıyorum.

okcu oldugun zaman planlı programlı olman gerekiyor. ilk önce nasıl kullanman gerektigini düsüneceksin. knight online dediginiz zaman okcu demek yanına canawar gelene kadar öldür yoksa sen yatarsın manasına geliyordu ama ben bunu deistirdim 100 str 125 dex we 115 int ile su anda oynuyorum üstümde +3 set we +4 silah bulunuyor we hicbir sekilde zorlanmadan kasıyorum. hatta awantajı axe, spear weya kılıc kullananlar canawar toplarken cebellesirken ben sadece oldugum yerden v+a döngüsünü kullanıyorum we onlar 1 grup kesene kadar ben 3 grubu yatırıyorum.

üstüne üstlük slayerim birisini yatırmam icin sadece görünmez olmam yeter. +2.6 koşmak ta ayrıca bi artısı tabi... millet genelde warrior oldugu icin kowalamak gibi bi zahmete girmiyor XD

• quote:

Orjinalden alıntı: SyK112

okcu iyidir hunter yakalayabilir misin XD sacmalamayın ya yaratıcı olun ne alaka okcu hunter?!? okcuya defans mı wereceksin XD ben okcuyum kralım walla 15 günde 51 oldum cok da kasmıyorum simdi maden kasıyorum.

okcu oldugun zaman planlı programlı olman gerekiyor. ilk önce nasıl kullanman gerektigini düsüneceksin. knight online dediginiz zaman okcu demek yanına canawar gelene kadar öldür yoksa sen yatarsın manasına geliyordu ama ben bunu deistirdim 100 str 125 dex we 115 int ile su anda oynuyorum üstümde +3 set we +4 silah bulunuyor we hicbir sekilde zorlanmadan kasıyorum. hatta awantajı axe, spear weya kılıc kullananlar canawar toplarken cebellesirken ben sadece oldugum yerden v+a döngüsünü kullanıyorum we onlar 1 grup kesene kadar ben 3 grubu yatırıyorum.

üstüne üstlük slayerim birisini yatırmam icin sadece görünmez olmam yeter. +2.6 koşmak ta ayrıca bi artısı tabi... millet genelde warrior oldugu icin kowalamak gibi bi zahmete girmiyor XD

okçu hunter diyorum hunter yakalayabilirsin demedim ii oku ayrıca kim dedi defans vericek die

• quote:

Orjinalden alıntı: SyK112

okcu iyidir hunter yakalayabilir misin XD sacmalamayın ya yaratıcı olun ne alaka okcu hunter?!? okcuya defans mı wereceksin XD ben okcuyum kralım walla 15 günde 51 oldum cok da kasmıyorum simdi maden kasıyorum.

aga yazıyon da XD ne yaw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOPCAVE AP HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Diablo31

ben iç olmadım valla yerinde olsam axe alırdım tabi kasması zor ama çok eyleniyorum

axe kasması zor muu? bence en kolayı o o kadar çok alan var daha ne istiyosun???
  • bence en güçlü char axe ben axe kullanıom 36 la lforest leopar kesiodum ole alanla çok ii kasılıo çokta kolay okçum var anca 39 lvl da kesiom forest leopard
  • okcu waariior oldum bugun daha sabah actim suan 20 lewelim kendimden yüksek lewel li yaratiklari cok cok kolay kesiom ben rahaimdan memmunum. bir günde 20 olmak kolymı be axe yle?
  • ya ben bir yerden alıntı yapıp stat sitemleri diye bir konu açtımda olayı daha kendim bile çözemedim ben okçu açacam neye vermem lazım bi yardım
  • BENCE ÖNCELİKLE WARRİOR OL.. BUNUNN ÜZERİNE KURUYORUM STATLARİNİ.. STR Yİ COK ÖNEMSEME ATABİ İLK BASLAR WERMENİ ÖNERİRİM CÜMKÜ SKİLL WURMUCAKSİN Kİ BENCE 10 LEWEL SKLLERİNİ KESİNLİKLE ACMA. SİMDİ WARRİOR PASİF SİKLL SANA CAN WERRİOR BUNUN İÇİN STR EYE COK ÖNEMSEME DİOM. WARRİORUN ATTACK SKİLİ SAYESİNDE KENDİNDEN YÜKSEK LEWELLİ HAYVANLARİ KESEBİLİRSİN.. SİLAH KADAR DEX WER.GERİSİ HEP İNT GİT. 25 SONRA HEP SKİLL CALİS. 25 KADAR AZ STR WER CÜNKÜ HEP DÜZ WUR SKİLL ACMA! BU TAMAMEM BENİM YORUMUMDUR.
  • selam oncelikle, okcular guzel charlardir ve cabuk lvl atlarsiniz cok hizlisinizdir fakat belli bir sureden sonra cok sikicidir etrafiniza bakarsiniz millet bir aksiyon icerisinde birde kendinize bakarsiniz oldugunuz yerden tak tuk indiriyorsunuz (bunlar kendi fikirlerim knight onlineda roguem vardi lvl 59 ve cok sikiciydi) oyuzden sonradan pisman olmayin ilk gorunuse aldanip.
  • okçu hunter olma kardeş okçu warrior ol neden dersen ok kullanmak için dex vermen gerekicek bu yüzden def inde artıcak hunterın pasifide def buyüzden warrior ol onun pasifi hp veriyo ama skilli damge arttırıyor aynı zmn da lwl 50 de 2. mesleği alırken warriorda champion ve musa var musa da defe yöneliktir champion sa attack a yöneliktir bence okçu warrior ol 2. mesleğide champion yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.