Şimdi Ara

Okçuluk Konusunda Herşeyi Sorabilirsiniz! Buyrun İçeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
3.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uygun bir başlık bulamadım ama okçuluk konusunda kafanıza takılan her türlü soruyu ve bilmek istediğiniz her şeyi seve seve cevaplandırırım.

Benim adım Özgür Can Alıcı 4 yıldır bu sporla profesyonel olarak uğraşıyorum ve 3 yıldır milli takımımızda görev alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill3rvib3 -- 17 Eylül 2013; 0:47:52 >

• istanbulda zevk için okçuluk yapabileceğimiz bir alan var mı avda olabilir ormanlık vs.

bide kursa harcıcak zamanım yok ok ve yay alsam bu işi kendim götürebilirmiyim profesyonellik peşinde değilim .
  • Altyapı olmadan olmaz nasıl futbol sadece topa vurmakla olmuyorsa bu da sadece yay ok ve çekip atmakla olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayların bboyutları var yapımıza göre nasıl almalıyız boy 170 uygun yay nedir
  • Akdeniz bölgesinde yay yapımına en uygun ağaç nedir?

• Merhaba ben okçuluğa başlamak istiyorum hangi nasıl bir yaydan başlamalıyım ya da önerebiliceğiniz vir marka model var mı?
  • Amatör bir tahta yayla başlamanı öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yere düşen okları nabıyonuz?

Şaka biyana ok la adam öldürülürmü o profesyonellerin kullandığıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabinlenter

Yere düşen okları nabıyonuz?

Şaka biyana ok la adam öldürülürmü o profesyonellerin kullandığıyla

Bende profesyonel okçuyum. Makaralı var. Değil adam arabanın kaportasını bile deldi. Kaçtık tabi sonra

• Ok savaşı yapsak birileri ölür ozaman
  • arkadaslar okculuk ogrenmek istiyorum anadolu yakasinda bildiginiz okcu kurslari var mi varsa fiyatlari aylik ne kadardir sizce? Simdiden tesekkur ederim iyi gunler.

• Demka ve İstanbul Okçuluk tavsiye ederim

• Mrb bende baslamak istiyorum. Biraz araştırdım başlangıc olarak en iyisi samick polaris sanırım. Ama Yay boyu yada libre hakkında bi fikrim yok. Mesela yay boyunun uzun olması nasıl bi eksi yada artı katar ?

• Konuyla ilgili özel mesaj atarsanız yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: mose35

Mrb bende baslamak istiyorum. Biraz araştırdım başlangıc olarak en iyisi samick polaris sanırım. Ama Yay boyu yada libre hakkında bi fikrim yok. Mesela yay boyunun uzun olması nasıl bi eksi yada artı katar ?

Biz de de Samick Polaris var. Zor çekiyorum yayı (40lb)
    En zevklisi makaralı yay.
  • Merhaba. Bende okçuluğa başlamak istiyorum. Yaşım 16. Kursa gitmeyi düşünüyorum ama profesyonel olarak yapmıcam. 200 tl gibi bir bütçe yerli olurmu kanatlı yaylar için ?
    Bu arada boyum 165.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astalavistas -- 17 Kasım 2013; 0:59:41 >
  • Oh be bende 3 gündür böyle bi başlık aroyofum iyi oldu. Merhaba arkadaşlar. Ben 8. sınıf bir öğrenciyim. Küçüklükten beri okçuluğa çok ilgi duymuştum. Bu haftadan itibaren de başlamaya karar verdim. Ancak kafamda birkaç soru var. Kursa başladıktan 2 ay sonra yay almayı düşünüyorum. Linki bu:http://www.okculuk.com/pinfo.asp?pid=262 . Bunu alırken Yayın boyunu ve lb sini neye göreseçmeliyim?? Benim boyum 1.65. Kollarım güçlüdür. Birde aydında okçuluk kursu veren yerler hakkında bir bilginiz varsa onuda yazarsanız sevinirim. NOT: Aydıda ne kadar okçuluk kursu çıkar ondan da şüpheliyimde neyse Edit: Birde tunç okçluk güvenlimidr? Bi arkadaş burdan ok almış ancak ne kılavuz nede paket gelmiş. Ayrıcada başka bir marka bir ok gelmiş??
    Cevap verip bana yardım ederseniz bilin ki geleceğin legolasını yetiştirmesine yardımda bulundurdunuz.

• http://cponeidaeagle.com bu yaylar hakkında bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcanalici

Arkadaşlar merhaba.

Uygun bir başlık bulamadım ama okçuluk konusunda kafanıza takılan her türlü soruyu ve bilmek istediğiniz her şeyi seve seve cevaplandırırım.

Benim adım Özgür Can Alıcı 4 yıldır bu sporla profesyonel olarak uğraşıyorum ve 3 yıldır milli takımımızda görev alıyorum.

Öncelikle merhaba ben daha liseye yeni geçmiş 15 yaşında bir çocuğum ve okçuluğa başlamak istiyorum ama önümde şunun gibi bir engel var. Benim sağ gözümde tembellik var yani tam net göremiyorum. Bu okçu olmamı engellermi yani nişan aldığımız gözüm ile net göremiyorum diğer gözümü kullanarak atış yapabilirmiyim? şimdiden teşekkürler ^^
  • Uygun fiyata okları nereden alabiliriz ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.