Şimdi Ara

Okculuktan anlayanlar bi baksın lutfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 4 yıldır profesyonel avcılıkla ugrasiyorum..
    Ok ve arbelet dersi aldim 3 yildir da duzenli olarak kullandigim ok takimim bozuldu ve biliyosunuzdur ok takimi icinde arbelet te dahildir bana soyle 2cm kalinliginda 70 cm uzunlugunda iyi marka bi ok ve 4 cm e 40 cm bi arbelet markasi solermisiniz hatta bildiginiz satann site varsa link verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'nin en büyük okçuluk sitesiwww.onok.com.tr dir. Adamlar tüm markaların resmi türkiye distribütörü. Ne atarsan orada bulursun ama arbalet satışı yasak şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nincakurba -- 22 Ağustos 2013; 16:10:21 >
  • kardeşim vlla en güzeli oku sn yapacaksın hm sana özel olur oklarınıda kendini yap mesela adın ahmet mi oka da A yazarsın ok yapmak bir bakıma kolay aslında
  • merhabalar okculukla çok ilgiliyim bende kurs almak ve öğrenmek istiyorum faka bu konuda hiç bir bilgim yok kursu nerden aldınız istanbulda tavsiye edebileceğiniz yerler varmı ve yay aldıkdan sonra Okları kendim nasıl yapabilirim bunun için aletler mevcutmu Bilgisayar teknisyeni olmama rağmen elimden her türlü tesisattır matkaptır spirialdir kaynaktır hepsini yaparım heralde yöntemini öğrenirsem kendi Okumu kendimde yaparım ^^ bu konularda beni aydınlatırsanız çok sevinirim ve ne kadr bir bütce gerekir teşekkürler
  • Merhaba ben bir okçuyum bizler genelde ok ve yayımızı sipariş veririz okçulukla ilgilenenler için söylüyorum demka okçuluk Marmara okçuluk Türkiye'nin en iyilerindendir istanbulda şubeleri vardır

• Arkadaasim eger kendin yapmak istiyosan butcenin 2000-3000 tl arasi olmasi yeterlidir ama saglam biseyler alip bu sektorde kalcaksan 8000 -10000 arasinda butce seni kutarir gibime geliyo..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.