Merhaba arkadaşlar 2012 yılından itibaren sonsuz cip takarak sorunsuzca kullandığım mb451 yazicin geçenlerde 4-5 çıktı aldıktan sonra 457 hatası vermeye başladı toner kapağını açıp tekrar kapattigimda bu sorun gidip yine tekrar 4-5 ciktida aynı sorun vermeye başladı bende nette #0103* tuşu ile servis menüsüne girdim drum ve sensor kapattim sonra drum temizligi ve toner dolumu yaptırdım getirip taktım sorunsuz çalıştı hiçbir hata vermeden bu olaydan önceden bu olaydan sonrada bizim 5 yasindaki ufak oğlan yazıcının fişini takip calisma sesini dinleyip tekrar takip çıkarırdı sensör kapatma ve toner dolumu dan ve ufakligin bu yaptıklarından dolayı 20 gün 081 error hatası verdi PC yazıcıyı hiç görmüyor nette 081 hatası için mfp kapağını kapatın düzelmezse cu /pu kartı değişimi gerekmektedir deniliyor İstanbul'daki bir servis arayıp durumu anlattığında yazılım yükleyerek yüzde 50 kurtarma ihtimalin var dedi PC yazıcıyı görmüyor ve uygun yazılım nerden bulabilirim ve 081 hatası nasıl giderilir. Şimdiden herkese teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim