Şimdi Ara

oktoprep problem???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendi iphone'uma gerekli işlemleri uygulayıp jailbreak yaptım.telefon 1.1.2 4.6 versiyonu. 2 arkadaşımda da aynısından var. aynı işlemleri yapıyorum.oktoprepi yüklüyorum. en son 1.1.2 yükseltme işlemi yaptıktan sonra jailbreak programını açıyorum ama oktoprepin açılmış olması lazım diye hata veriyor???. aynı işlemi kendi telefonuma yaptım oldu, ama diğer iki arkadaşın telefonları versiyon vs. olarak tamamen aynı fakat bu hatayı veriyor.
    sebebi ne olabilir acaba birkaç kez denedim ama bir türlü çözemedim?????

• bende 1.1.1 den 1.1.2 ye yükseltirken
    This utility can only be used if you have already run OktoPrep before updating to 1.1.2 diye bi hata alıyorum , halledemedim bi türlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaseki

arkadaşlar kendi iphone'uma gerekli işlemleri uygulayıp jailbreak yaptım.telefon 1.1.2 4.6 versiyonu. 2 arkadaşımda da aynısından var. aynı işlemleri yapıyorum.oktoprepi yüklüyorum. en son 1.1.2 yükseltme işlemi yaptıktan sonra jailbreak programını açıyorum ama oktoprepin açılmış olması lazım diye hata veriyor???. aynı işlemi kendi telefonuma yaptım oldu, ama diğer iki arkadaşın telefonları versiyon vs. olarak tamamen aynı fakat bu hatayı veriyor.
    sebebi ne olabilir acaba birkaç kez denedim ama bir türlü çözemedim?????

önce 1.1.1 deyken oktorep i kurduktan sonra 1.1.2 ye yükseltmen gerekirdi
  • Arkadaslar 1.1.1 deyim ancak oktoprep i gormuyor. Tweaks 1.1.1 in içinde yok
    ne yapmam lazım??
  • yüklüymüş :S
    teşekkürler kusura bakmayın :)
  • bendede aynı sorun var ne yazıkki. 1.1.1 de tüm yapılması gerekenleri yapıyorum.Yani kırma 1.1.2 simlock ardından oktoprep in yüklenmesi.daha sonra ise 1.1.2 firmware a yükseltme yapma.Ama her seferinde This utility can only be used if you have already run OktoPrep before updating to 1.1.2 hatası geliyor.Ne yapmam gerek lütfen yardım edin.
  • zaten 1.1.1 deyken oktoprepi yüklüyorum, kısacası gereken tüm işlemleri yapıyorum ama bu hatayı veriyor nedenini çözemedim birtürlü??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TekTık Root & ADB Driver İşlemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar oktoprep kurulunca direk update yaptıkmı hiç bir sorun olmuyormu yoksa başka işlemlerde yapacakmıyız

birde updateledikten sonra tüm veriler silinecekmi 4.6 bootloader iphone kullanıcısıyım teşekkürler....
  • bu oktoprep nıye gorulmuyo bellı bı sure sonra Tweaks(1.1.1) de cıkıyo acaba bı yerden download edıyoda o yuzdenmı hemen gozukmuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

merhaba arkadaşlar oktoprep kurulunca direk update yaptıkmı hiç bir sorun olmuyormu yoksa başka işlemlerde yapacakmıyız

birde updateledikten sonra tüm veriler silinecekmi 4.6 bootloader iphone kullanıcısıyım teşekkürler....

Oktoprep sadece 1.1 telefonlarda kullanilmasi icindir. Once telefonunuzu 1.1 e alip, oktoprep yukleyip 1.1.2 update yapacaksiniz. Update yaptiktan sonra hicbir bilginiz silinmez. (Dikkat: Update yerine yanlislikla Restore yapmayin)
  • arkadaşlar oktoprep kaybolmuş neyapcam 1.1.1 de kaldım 112 nasıl yapabilirim?
  • Bende dün gece aynı sorunu yaşadım şimdi de isntaller içinde iworld yok onun için tırmalıyorum. Varmıdır bilgisi olan ?
    Acaba yeni bir source mi eklememiz gerekiyo ?
  • yardım edin ne i world nee oktopre yok ...!!! warmı yannnnni sources leri bilen?
  • arkadaşlar direk 1.1.2 çakın üstünde forumda bulabiliceğiniz ziphone ile jailbreak ve unlock ve active işlemlerini yapabilirsiniz işin en kötü yani bende aynı sorunu yaşadım :)
  • Ziphone da iworld e gerek duyulmuyormu ?
    Zaten activate veya jailbreake gibi sorunlarım yok
  • ziphone ile 1.1.2 yi kırdıktan sonra 1.1.3 e çıkın installer ile. İworld sorunu olmuyor o zaman.1.1.2 de kalırsanız iworld sorunu oluyor.
  • tweak 1.1.1 den octoprep i kaldırmıslarhttp://hackthatphone.com sourcesını ekleyın cıkıyor
  • tweak 1.1.1 den octoprep i kaldırmıslarhttp://hackthatphone.com sourcesını ekleyın cıkıyor

Peki hangi klasörün altına atıyor bulamadım. Tüm programların içinde çıkmadı. Başka bir işlem yapmakmı gerekiyor.
    Teşekkürler emeğin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TILSIMTR -- 14 Şubat 2008; 16:18:33 >
  • peki 1.1.2 olarak kullanmak istediğimizde iworld u nasıl yüklicez ? bilgisi olan varmı arkadaşlar ?
  • yok yok yok!! Telefonumun versiyonunu 1.1.3 ten 1.1.1 e düşürdüm ve şimdi 1.1.2 ye çıkarmak istiyorum lakin tweaks 1.1.1 yok!!
    http://hackthatphone.com bu sourceyide ekledim yine yok :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.