Şimdi Ara

Okuduğunu anlamamak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorun için bir çözümünüz var mı o kadar okuyorum ama boşa okuyorum canımı sıkmaya başladı bu durum eskiden böyle değildim hızlı okurdum ilk seferde aklımda belirirdi olaylar ama uzun zamandır kitap okumuyorum iyice paslanmışım

• Malum işi bırak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hızlı okuduğum zaman boşa okuyormuşum hissine kapılıyorum. Bu yüzden normal hızda sindirerek okuyorum, anlamadığım bir yer olursa geri dönüp tekrar okuyorum. Sırf okumak için okunmamalı bence, okuduğu kitabı anlatamayan hiç birşey hatırlamayan insanlara üzülüyorum. Ayrıca rahat ve sakin kafayla, dikkat dağıtıcı şeylerin olmadığı bir ortamda okumakta, okuduğunu anlamakta önemli.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Son 1 senedir içtiğim ilaçların etkisiyle yapmıyorum onunla ilgisi yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: sergio22

Bende hızlı okuduğum zaman boşa okuyormuşum hissine kapılıyorum. Bu yüzden normal hızda sindirerek okuyorum, anlamadığım bir yer olursa geri dönüp tekrar okuyorum. Sırf okumak için okunmamalı bence, okuduğu kitabı anlatamayan hiç birşey hatırlamayan insanlara üzülüyorum. Ayrıca rahat ve sakin kafayla, dikkat dağıtıcı şeylerin olmadığı bir ortamda okumakta, okuduğunu anlamakta önemli.

Haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.