Şimdi Ara

Okudugunuz bölümü küçümseyenler var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
7.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sen ne cahilsin.
    İTÜ okuyandada beyin var 200klık yerdede okuyandada beyin var.
    Çalışma meselesi bu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MamiSTARKv2 M kullanıcısına yanıt
    Standart, default bir itü makina öğrencisiyle standart, sadece okuluna gidip gelmiş bir fırat öğrenci hiçbir zaman aynı olamaz. Hayatın gerçeği budur yani zorlama kardeş gelip de uç örnekler verme bana. Yok şu ünideyd çalıştı amerikaya gitti yok şuraya gitti. Peki kaç tanesi öyle? İtüde odtüse kaç tanesi öyle? Az düşünün la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliği okuyorum. Bizzat ben küçümsüyorum bölümümü

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Sen ne demişsin ben ne demişşim?
    Sen 200klık adamı küçümsemişin.
    Bir olamaz demişin.
    Ayrıca fırat üniye gidince boş gidip boş gelmişmi oluyor?
    Söylediklerin alakasız.
    Demişinki(fırat üniye giden tembel,itüye giden normal)
    Bu çok yanlış düşünce.
    Ayrıca tamam eğitim kalite farkı var ama bu iki üniyide devlet açtı.

• Kb de lise mezunu kalıp çalışsan daha iyiydi

• MamiSTARKv2 M kullanıcısına yanıt
    Hiç mercedesle şahin bir olur mı hocam aman diyeyim Senin mantığına göre ikisi de aynı

• Antares kullanıcısına yanıt
    Ben mesleği kucumsemedim. Herkes o bölümlere garanti gözüyle bakıyor. Ama artık hiçbir bölümün garantisi yok. Benim demek istediğim bu

• Selam çiçeğim, hatırladığını umuyorum beni.

Ben seni her halinle severim. İnsan sevdiğini küçümsemez.

Sevgilerimle,

Işte siz hep bu yüzden kaybediyorsunuz. Sen hayatın boyunca okulunla övünmeyi devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: SomeoneWicked

Aslında Hukuk fakültesine de gerek yok. Mühendislik ve Tıp yeterli.
    Cok haklısın hocam suan universte sınavlarina hazirlaniyorum. Tek bir tercihim var o da garantili is olan tıp. Onada cok calismak gerekiyor iste. Amalesef geri kalanlarda umut yok.

• Ben bir bayanım. Yarın öbür gün evleneceğim. Çocuklarım vs olacak. Ben calismasam da olur peki ama ya eşim ölürse, bosanirsak vs? O zaman ne yapacağım? Kendi ayaklarımın üstünde durmam gerekmez mi? Asgari ücret de olsa bir işim olsun yeter. İşleyen demir pas tutmaz.

• Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    Fıratta okuyom 300k ile girdim buralardan bir şey çıkmaz fazla ümitlenme

Kardeşim kusura bakma da o senin beyinsizliğin kendini böyle küçük görmeye devam karşına bi itülü falan çıkınca da ezilip büzülürsün sen şimdi .d Bizim milletin hastalığı zaten okula veya mesleğe göre karşısındakini küçük görme veya büyük görme. Bu arada her 200k yapıp mühendislik okuyan 200klık seviyede diye bir şey yok derece için çalışıp sonradan 150-200k yapan adamlar tanıyorum insanların ne olduğunu bilemezsin

• Bölümünü küçümseyen insanların muhtamelen bir tahsilleri bile yoktur. Ayrıca her meslek dalında iş imkanı var. Bu birazda kişinin kendisine kalmış bir durum eğer mesleğine ilgin varsa üniversitedeyken peşinden koşman gerekiyor. Millet meslek öğrenicem diye gittiği üniversitede okey, 101, batak öğrendiği için tabiki iş bulamıyor.

• türkiye'de baba parasıyla özel üniversite bitirip (tam burslular hariç) aöf okuyanları küçümseyen kesim var ya aşırı gülüyorum onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Evet boş boş gidip okuyoruz. Sonra vay efendim ülkede dış ticaret açığı var ekonomi bozuluyor Siz gidip Tıp Hukuk okumaya devam edin. Avukatların çoğu asgari ücretle çalışıyor.
    E hocam okuduğum bölümü küçümsüyorlar diye konu açmışsın, sen de diğer bölümleri küçümsüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

Cok haklısın hocam suan universte sınavlarina hazirlaniyorum. Tek bir tercihim var o da garantili is olan tıp. Onada cok calismak gerekiyor iste. Amalesef geri kalanlarda umut yok.

Alıntıları Göster
    İyi üniversitelerin mühendislikleri tıptan daha iyi bence ama tabii kişisel tercih.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Hayır o bölümleri kucumsemedim. Ama herkes o meslek grupları hariç diğer bölümleri kucumsuyorlar. O yüzden öyle yazdım. Tabi senin hedefin tip okumaktir kazanırsın okursun ona bir şey diyemem. Ama diğer bölümleri kucumsersen işte o sıkıntı.

• jeoloji okuduğumu söylediğimde bi akrabam "olsun" demişti  

• Alabalik yetistiriciligi okuyan akrabamin direk agzina veriyorlar mahallade.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.