Şimdi Ara

Okudugunuz bölümü küçümseyenler var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
7.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğitim fakültesi. Küçümsemiyorum. İşsiz de değilim çok şükür. Bas tokadı, iç çayı(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 29 Ocak 2020; 16:39:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Zaten konuştuğum biri var :D O beni beğeniyor gerisi bos
    Ya bak hala konuştuğum var diyo okuyor diyo. Ya sen beni kanser mi edeceksin? Hani okul bitince bana varacaktın? Yalan mıydı her şey?

• Tıp okudum. Küçümseyen küçümseyene. Duyan herkes nedense bir laf sokma ihtiyacı hissediyor. La ben size ne ettim... Şu an uzmanlığımı yapıyorum ve benzer şekilde bazen seçtiğim branş üzerinden bazen farklı şekillerde hep bir küçümseme mevcut.

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Onlarınki küçümseme değil, çekememezlik. Tıp bu, boru değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 29 Ocak 2020; 21:13:46 >
  • Bomboş bir bölüm çünkü.Lisede sınıftaki kekolar ya uluslararası ilişkilere ya da işletmeye gittiler.O kekoların okuduğu bölümden hayır gelmez

• Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Ben puanım tuttuğu için değil hayalim olduğu için okuyorum. Bomboş da değil. Kendini geliştiren öne çıkıyor. İnsanların hayalleriyle neden alay ediyorsunuz anlamıyorum.

• İnşaat mühendisliği okuyorum, ülke gerçeklerini keşke sektör batmadan önce öğrenebilmiş olsaydım. Ben dahil herkes okuduğum bölümü küçümsüyor. Yine de pes etmedim hala çabalıyorum hayata tutunmak için. Allah utandırmasın..
  • Yeni Medya okuyorum kimsenin ne olduğu hakkında bir fikri yok. Dijital Medya diyorum belki daha anlaşılır kulağa gelir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Ben bir bayanım. Yarın öbür gün evleneceğim. Çocuklarım vs olacak. Ben calismasam da olur peki ama ya eşim ölürse, bosanirsak vs? O zaman ne yapacağım? Kendi ayaklarımın üstünde durmam gerekmez mi? Asgari ücret de olsa bir işim olsun yeter. İşleyen demir pas tutmaz.
    Bayansan yallah kızlarsoruyor.com'a Bir de yazmış bon bor boyonom yoron obur gon ovlonocom çocok yopcom boşoncom com com com
    Hadi uza burdan
  • Arkadaşımda okudu bu bölümü psikolojisi bozuldu işsizlikten intihar etti. Kendi yanında ana babasını da götürdü baskı yaptıkları için. Bence hâlâ bırakmak için geç değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burası benim konum sen uza. Doğruları söylemem battı galiba. Ben ihtimaller üzerine konuştum. Kadın düşmanlari.

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Peki arkadaşın kendini geliştirdi mi? Kaç dil biliyordu? Hikayenin uydurma olduğu ve rakip elemek için yazdığın o kadar belli ki

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Git ötede ağla bağyan.
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Mart 2021; 22:9:2 >
  • Ulan o 2018 sonucum Hem sanane işsiz kalacak olan benim

3 dil bilirdi rahmetli İngilizce, Kürtçe ayrıca Türkçeyi de ana dili gibi konuşurdu. Diyarbakır silvanda kendini Uluslararası amelelik dalında geliştirdi. Bu süreçte evlendi 5 çocuğu var rahmetlinin ellerinden öper. 6 ay önce kendinin ve anne babasının yaşamına son verdi. Haberlere çıktı benimde ordan haberim oldu. (Show haber)

+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 27 Mart 2021; 22:8:34 >
    Şimdi sen avretmisan uyş. Dehede ne ararsın? Gızlar soriyor ne alemde?

İşin şakasını geçelim de,hocsm okuduğunuz bölümde iş bulma oranları nedir? Araştırdınuz mı? Nerede çalışıyorlar vs.. Ben bu alanı pek bilmiyorum, aydınlatırsanuz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.