Şimdi Ara

Okudugunuz bölümü küçümseyenler var mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
8.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-A5E269C22

İnşaat Mühendisliği okuyorum ortalama üstü bir üniversitede yine de küçümseniyor. İnsanlar acıyarak bakıyor resmen.
    Acınacak halde çünkü şu an inşaat sektörü. Ben de üzülerek izliyorum, kendime de acıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Hocam bölümü de bırakamıyorum ne yapacağım bilmiyorum acaba ileride ne olur henüz 1.sinifim siz öğrencimisiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A5E269C22

Hocam bölümü de bırakamıyorum ne yapacağım bilmiyorum acaba ileride ne olur henüz 1.sinifim siz öğrencimisiniz?
    Öğrenciyim. Valla 5-6 sene sonrasına düzelir diyorlar, senin mezuniyetine kadar falan yani.

• @DEFx

evet, paleontoloji üzerine yüksek yapıyordum üstelik  

• The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Bakalım hayırlısı, nerede okuyorsunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Konuştuğum biri var Zenginden ziyade beni sevmeli
    Neler duyuyorum Büşram? Hani sen benim bende senindim?

• quote:

Yabancı dilin varsa iyi bence
    Ileri seviye ingilizcem var ama bir işe yaramadı. Yeni mezun olduğunda bulabileceğin işler genelde ileri düzey gerektirmeyecek orta-temel düzey ingilizceyle çözülebilecek şeyler oluyor. Ben native'e yakın konuşuyorum ama bu işveren için bir anlam ifade etmiyor. Benim yerime çat pat konuşan ama asgari ücreti kabul eden adamı alıyor geçiyor. Benimle niye uğraşsın, ne iş tecrübem var ne de o iş dalıyla ilgili eğitimim. Tek satabileceğim ingilizcem onu da dediğim gibi aramıyor adam zaten.

• İster inan ister inanma. Zaten bu forumda kadın düşmanlığı almış başını gidiyor. Karşınıza 2 3 tane paragöz kadın çıktı diye bütün kadınları kotuluyorsunuz. Benim de karşıma kötü erkekler çıktı. Ama ben genelleme yapmıyorum.

• Ben onlardan degilim çok şükür. Kefenin cebi yok. Ölünce para pul hiçbirisi isime yaramayacak. Zengin kocaya da ihtiyacım yok. Ailem istediğim her şeyi iyi kötü alıyor çok şükür zaten onlara yük olmamak için kendi şehrimden uni kazandım. Şu yaşıma kadar hep gercek aşkı aradım ama karşıma ne yazık ki doğru kişi çıkmadı. Şimdiki konuştuğum da ansızın çıktı karsima. 2 yıllık bir bölüm okuyor. Ama onu asla kucumsemiyorum. Hatta pozitif konusmalarimla ona destek oluyorum.

• konu basligini okuyunca aklima iibf bolumleri geldi, ilk mesajda da u. ticaret yazmis. olay sadece bolumle degil o bolumdeki ogrencilerlede alakalidir. kimse kusmesin ama iibf cogu yerd en dusuk puanli bolumlerdendir, bu nedenle dalga gecilmesi normal. birde cok fazla iibf ogrencisi var, her sene 100 den fazla ogrenci alinirsa boyle olur.

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerini yapıyorum zaten. Ama çok iyi bölüm okuyup da milleti küçümseyen tipler gerçekten de var. Onlara göre tip hukuk hariç bütün bölümler BOŞ. Ben ne kadar kendimi geliştirmek için yırtınsam da bunu görmeyip direk bu bölüm boş bilindik değil diyorlar. İşsiz kalacaksın diyorlar ama kim kimin rizkina mani olmuş? Bir de uluslararası ticareti uluslararası ilişkiler kazanamayanlar okuyor diyenler bile var. Uluslararası İlişkiler diplomasiyle alakali uluslararası ticaretle alakası bile yok.

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Doğru ve çoğu öğrenci öylesine okuyor boş boş mezun oluyor. Ben onlardan değilim. Kendimi gelistiriyorum. Ve isteyerek yazdım bu bölümü.

• quote:

İster inan ister inanma. Zaten bu forumda kadın düşmanlığı almış başını gidiyor. Karşınıza 2 3 tane paragöz kadın çıktı diye bütün kadınları kotuluyorsunuz. Benim de karşıma kötü erkekler çıktı. Ama ben genelleme yapmıyorum.
    Yapabilirsin

Genelleme olgusalın dışında kaldığı için olgular alanına etki etmez
  • sigortacılık çöp bir bölümdür okumayın.
  • Hayir

• Zaten konuştuğum biri var :D O beni beğeniyor gerisi bos

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.