Bildirim
Okul birincileri ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bulabilecek hiç kimse yok mu yahu ? -
Puanları yazıyor ama kontenjanlarını bilmiyorum. En fazla 2-3 tane alıyorlardır diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
Puanları yazıyor ama kontenjanlarını bilmiyorum. En fazla 2-3 tane alıyorlardır diye düşünüyorum
Link atabilirsen çok sevinirim ustam -
quote:
Orijinalden alıntı: tgyswg01
quote:
Puanları yazıyor ama kontenjanlarını bilmiyorum. En fazla 2-3 tane alıyorlardır diye düşünüyorum
Link atabilirsen çok sevinirim ustam
Ösym sitesinden puanlara bakabilirsin orda obk diye yazar en sağda -
Kontenjanlar genelde 1 yada 2 oluyor okul birincileri için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Ösym sitesinden puanlara bakabilirsin orda obk diye yazar en sağda
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/Tablo4.pdf
Bu tabloda okul birincisi kontenjanının farklı puanı olduğu gösteriliyor. Yani genel kontenjanın taban puanı 300se OBK'nin 270 görünüyor. Doğru mudur bu bilgi ? Tabloyu incelerseniz sevinirim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Ösym sitesinden puanlara bakabilirsin orda obk diye yazar en sağda
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/Tablo4.pdf
Bu tabloda okul birincisi kontenjanının farklı puanı olduğu gösteriliyor. Yani genel kontenjanın taban puanı 300se OBK'nin 270 görünüyor. Doğru mudur bu bilgi ? Tabloyu incelerseniz sevinirim
Evet doğru hocam zaten o yüzden okul birincisi olmak önemli ya arada 30-40 puan kadar fark var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X