Şimdi Ara

Okul birinciliği kontenjanı hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul birinciliği yüzünden 60 puan nasıl oynayabilir ya .s çok kıskandım keşke önceki senelerde çalışsaymışım. Bir şey merak ediyorum; sınava 1 ay kalmışken kaydımı 'oraya geçtiğimde en yüksek diploma notunun bende olacağı' bir okula aldırsam beni etkiler mi? Böyle bir şey olabilir mi?

• okul birincileri 60 tam puan alıyor bildiğim diğer öğrencilerden 60 puan fazla puan almıyor. :)
  • okul birincileri 60 puan almıyor ki. Obp ile o kalktı. Boşuna heves etme
  • okul birincileri 60 almıyor artık herkese ortalama x 0.6 puan gelecek boşa heveslenmişsin
  • nasıl ya. 0.6 ile çarpılinca 1.e 60 gelmiyor mu. Anlamadım ya cok geride kalmışım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okul birincisinin notu 100 ise evet 60 puan gelecek
    ama okul birincisi 80 alarak birinci olmuşsa 80.0,6=48 puan gelir.
  • Arkadaslarin dedigi dogru tek avantaj kontenjnlari oluyor onlarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antmusti

okul birincisinin notu 100 ise evet 60 puan gelecek

4 sene ortalaması ile 100 olması çok imkansız anca böyle kalpak şerefsiz müdürlerin yakınları okulda okuyorsa onlar alabilir onun dışında 60 alan hiç olmaz. 55 civarı olabilir ama
  • Adam okul 1.'si kontenjanından söz etmiş.Normal girilen taban puanla okul 1.'si kontenjanının taban puanı arasında 60 puan olduğundan söz etmiş.(Onun söylediği bölüme göre,her bölümde bu kadar oynamaz.)Yani şu anda okul 1.'si 60 puan alıyor dememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qnlll

quote:

Orijinalden alıntı: antmusti

okul birincisinin notu 100 ise evet 60 puan gelecek

4 sene ortalaması ile 100 olması çok imkansız anca böyle kalpak şerefsiz müdürlerin yakınları okulda okuyorsa onlar alabilir onun dışında 60 alan hiç olmaz. 55 civarı olabilir ama

böylesi daha adil bence.
    herkes kendi notu kadar alıyor. geçen seneler hakkında pek bilgiye sahip dğeilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.