Şimdi Ara

OKUL BİRİNCİLİĞİ SACMALIGI !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence de OKB ile o kadar puan alıyon adam az puan alıp giriyor.Yüksek puan olanlara haksızlık oluyor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

xx adında bir firma olsun, belirli kriterler doğrultusunda mühendis birini işe alacak, x-y-q-n adında ki bu hususların hepsini barındıran, bu kişi görüşmeye çağırılıp, mülaakat sonucunda kendisine dönüleceği söyleniliyor. daha sonra xx firmasında ki üst düzey bir k^9 adında ki bir yöneticinin tanıdığı fakat sadece x-y-q hususlarına sahip biri tek bir mülaakat sonucu işe alınıyor. bizde buna n torpili diyoruz, sence bu nekadar adil ?

dünya buras dostum, herşey de bir adalet bekleme.

Okul birincisi bile bu yorumu anlayamadı..
  • Ban fen lisesini bitirdim sınıf arkadaşım 26k mı neydi yıldız makineye gitti, Burda dandik bir Anadolu bitiren zamanında sbsde 300le kapatmıştı kız 80k oldu birincilik kontenjanından yıldız elektriğe gitti, ne saçma bişey bu? Açıklaması var mı? Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VV ABSTRAKT

quote:

Orijinalden alıntı: FastCalamity

quote:

Orijinalden alıntı: VV ABSTRAKT

quote:

Orijinalden alıntı: absolutizm

Sen nerede gördün fen lisesi öğrencisinin 4 sene ortalamasının 95 alamadığını ? Türkiyede 1 tane fen lisesi göster 1.sinin 4 sene ortalamasının 95 altı olduğunu aksine çok iyi fen liselerinde 95in üstünde 6-7 kişi bile oluyor

Kayseri Kılıçaslan Fen lisesi 2012-2013 mezunları bak bakalım. 4 gün çalıştığım sınavda olimpiyat soruları sorulup 35 aldığımı biliyorum en yüksek 81 vardı galiba o sınavda. Çok var bu örnekler

Hocam , komikleşme özel bir fen lisesindesin hem de cemaat okulundasın.Her fen lisesinde gerçekten 85 bile alınmayan sınavlar olur ki özellikle 2012-2013 döneminde AOBP olduğu için her okul kendi içinde değerlendiriliyordu yani ortalamanın yüksek olmasından ziyade okul birincisine yakın olmana göre okul puanı alıyordun.Bu yüzden zor sınavlar ile karşılaşmış olabilirsin ancak bu diğer okullarla yarışırken kendi aranızda değerlendirildiğiniz için pek sorun oluşturmaz.Son 2 sene de özellikle cemaat fen liselerinde 90'ın altında not ortalamasının olacağını hiç zannetmiyorum ki örneğin bu sene şu an ki okul birincinizin ortalaması 98'ler de ki sizin dönemde de eminim 95+ ortalamaya sahip baya adam vardır.

Ben sistemli çalıştım diyorum sana örnek ver diyorsun ya işte o benim bu sistem de tam bir zırvalık. Benim bilgim onun bilgisinden üstünken neden o adam benim yerleşemediğim yere yerleşiyor bana bunu açıkla dostum.

Hocam ben sistemi savunmadım , ya da haklı-haksız irdelemiyorum o yüzden sözlerinize anlam veremedim. Sizin Fen Lisesinde 95 ortalama olmaz 1 tanesinde bile lafınıza sizin okulda hatta sizin dönemde bile var olduğunu belirttim.

• yıllardır böyle bir sistem var sonuçta haksızlık olduğunu pek düşünmüyorum lisede 1. olmak için çok ter döken insanlar var. ve ilk liseye başladığınızdada 1.liğin ödülü bellidir hepiniz çalışıp 1.olabilirdiniz sonuçta onunda mükafatı bu
  • Arkadaşlar kusrabakmayın 11. sınıfta sınıf arkadaşlarım dil anlatım, din kültürü, almanca sınavlarına mal gibi ezber yapıp girerken ben reddedip ygs matematik kitabı çözüyordum. Şimdi bu adam benden daha mı çok hakediyor? 4 sene boyunca 95-100 arası notlar alıp, her hocasından 100 sözlü notu almış, mükemmel nitelikte bir öğrenci nasıl şu sınava girip 500 puan yapamıyor aklım almıyor. Başarı defter ezberleyip, hocalara ağlamaksa evet bizim okul her sene Boğaziçi, Bilkent, ODTÜ kontenjanlarını doldurmalıydı. Ama bir tane giren öğrencimiz yok. Nerede başarı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

Bence de çok saçma. Kıytırık bir okulda birinci oluyor. Güzel bir okulda 2-20. olanın önüne geçiyor en basitinden.

kesinlikle katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.