< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O kişi zaten en yüksek okul puanını alarak hak ettiğini almıştır daha ayrıca kontenjan açmanın mantığı nedir saçmalık..
|
çok rezil bir sistem.Bizim okulda da var benim okul puanı yüzünden 5bin kişi geriye atarak girdiğim yere allahin kezbanı okul birincisi olup bilmem kaçıncı sıralamayla girmiş
![]() |
Okul birincisi kontenjani rezalettir, kktc kontenjani da rezalettir, okuldan ogrenciye puan gelmesi de rezalettir, turkiyede rezil olmayan bir sey var mi arkadaslar? Lafa gelince de muslumaniz degil mi?
![]() |
Sınav zorluğunun aynı olduğunu nerden çıkardın.Ben deli gibi çalıştığım yazılıdan 70 alırken o saçma sapan bir okulda uyduruk bir çalışmayla 90 alabiliyorsa bu sistem baştan çökmüştür, ne zaman toplu yazılı sistemine geçilir işte o zaman bu sistem kullanılabilir. Kısaca adaletsiz ve saçma bir sistem değiştirilmeli.
|
Hiç adil değil yeri geliyor 1. ve 2 cinin puanı 0.05 oynuyor. Ben o okul birincilğinden girenlere dünyada hakkımı helal etmiyorum
|
Okul sınavıyla mi üniversite sinaviyla mi giriyoruz okula?
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Windforce- -- 24 Temmuz 2014; 10:14:04 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereyeeserse -- 24 Temmuz 2014; 10:25:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F191128EA -- 24 Temmuz 2014; 10:25:48 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|