< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O kişi zaten en yüksek okul puanını alarak hak ettiğini almıştır daha ayrıca kontenjan açmanın mantığı nedir saçmalık..
|
çok rezil bir sistem.Bizim okulda da var benim okul puanı yüzünden 5bin kişi geriye atarak girdiğim yere allahin kezbanı okul birincisi olup bilmem kaçıncı sıralamayla girmişŞimdi diyecekler ki yok o 4 yıl çalıştı etti? E çalıştıysa yapsın o zaman sınavda niye yapamıyor bilmiyoz mu biz lisede dönen kopya olaylarını? Kız üniversitede bile öyle kopya çekiyor ki adamı suya götürüp susuz getirir hala bu sistemi savunan varsa mesajımı alıntı yapsın sabaha kadar tartışabilirim
|
Okul birincisi kontenjani rezalettir, kktc kontenjani da rezalettir, okuldan ogrenciye puan gelmesi de rezalettir, turkiyede rezil olmayan bir sey var mi arkadaslar? Lafa gelince de muslumaniz degil mi?
|
Sınav zorluğunun aynı olduğunu nerden çıkardın.Ben deli gibi çalıştığım yazılıdan 70 alırken o saçma sapan bir okulda uyduruk bir çalışmayla 90 alabiliyorsa bu sistem baştan çökmüştür, ne zaman toplu yazılı sistemine geçilir işte o zaman bu sistem kullanılabilir. Kısaca adaletsiz ve saçma bir sistem değiştirilmeli.
|
Hiç adil değil yeri geliyor 1. ve 2 cinin puanı 0.05 oynuyor. Ben o okul birincilğinden girenlere dünyada hakkımı helal etmiyorum
|
Okul sınavıyla mi üniversite sinaviyla mi giriyoruz okula?
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Windforce- -- 24 Temmuz 2014; 10:14:04 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereyeeserse -- 24 Temmuz 2014; 10:25:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F191128EA -- 24 Temmuz 2014; 10:25:48 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|