Şimdi Ara

OKUL BİRİNCİLİĞİ SACMALIGI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 449 ile giremedigim yerlere 420 ile girenler var OKB kontenjanı ile. Bu ne sacmaliktir. Bu ne mantiksizliktir. Adam 45bin ile girmiş ben 15 ile giremiyorum. Adil bir şey değil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok rezil bir sistem.Bizim okulda da var benim okul puanı yüzünden 5bin kişi geriye atarak girdiğim yere allahin kezbanı okul birincisi olup bilmem kaçıncı sıralamayla girmişŞimdi diyecekler ki yok o 4 yıl çalıştı etti? E çalıştıysa yapsın o zaman sınavda niye yapamıyor bilmiyoz mu biz lisede dönen kopya olaylarını? Kız üniversitede bile öyle kopya çekiyor ki adamı suya götürüp susuz getirir hala bu sistemi savunan varsa mesajımı alıntı yapsın sabaha kadar tartışabilirim
    Sınav zorluğunun aynı olduğunu nerden çıkardın.Ben deli gibi çalıştığım yazılıdan 70 alırken o saçma sapan bir okulda uyduruk bir çalışmayla 90 alabiliyorsa bu sistem baştan çökmüştür, ne zaman toplu yazılı sistemine geçilir işte o zaman bu sistem kullanılabilir. Kısaca adaletsiz ve saçma bir sistem değiştirilmeli.
  • Gayet adil. Adam 4 sene senin iplemedigin sınavlara bile köpek gibi çalışmış. Bir farkı olmalı değil mi?

• xx adında bir firma olsun, belirli kriterler doğrultusunda mühendis birini işe alacak, x-y-q-n adında ki bu hususların hepsini barındıran, bu kişi görüşmeye çağırılıp, mülaakat sonucunda kendisine dönüleceği söyleniliyor. daha sonra xx firmasında ki üst düzey bir k^9 adında ki bir yöneticinin tanıdığı fakat sadece x-y-q hususlarına sahip biri tek bir mülaakat sonucu işe alınıyor. bizde buna n torpili diyoruz, sence bu nekadar adil ?

dünya buras dostum, herşey de bir adalet bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Gayet adil. Adam 4 sene senin iplemedigin sınavlara bile köpek gibi çalışmış. Bir farkı olmalı değil mi?

Okul sınavıyla mi üniversite sinaviyla mi giriyoruz okula?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Windforce- -- 24 Temmuz 2014; 10:14:04 >
  • quote:

Gayet adil. Adam 4 sene senin iplemedigin sınavlara bile köpek gibi çalışmış. Bir farkı olmalı değil mi?

Ya calistiysa zaten sinavda gosyerir ayrica neden bi tip fakultesine bile 10-20 puan assgida girebiliyorlar anlamis degilim

• O kişi zaten en yüksek okul puanını alarak hak ettiğini almıştır daha ayrıca kontenjan açmanın mantığı nedir saçmalık..

• Bence de çok saçma. Kıytırık bir okulda birinci oluyor. Güzel bir okulda 2-20. olanın önüne geçiyor en basitinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ACIT kullanıcısına yanıt
    Gosteremeyebiliyor arkadasim, bizzat tanıdığım var adam heyecan yapıyor böyle büyük sınavlarda. Denemelerde yaptığının çok altında yaptı. 4 senelik emeği heba mi olsun adamın şimdi?

• quote:

Hiç adil değil yeri geliyor 1. ve 2 cinin puanı 0.05 oynuyor. Ben o okul birincilğinden girenlere dünyada hakkımı helal etmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok rezil bir sistem.Bizim okulda da var benim okul puanı yüzünden 5bin kişi geriye atarak girdiğim yere allahin kezbanı okul birincisi olup bilmem kaçıncı sıralamayla girmişŞimdi diyecekler ki yok o 4 yıl çalıştı etti? E çalıştıysa yapsın o zaman sınavda niye yapamıyor bilmiyoz mu biz lisede dönen kopya olaylarını? Kız üniversitede bile öyle kopya çekiyor ki adamı suya götürüp susuz getirir hala bu sistemi savunan varsa mesajımı alıntı yapsın sabaha kadar tartışabilirim
  • -Windforce- kullanıcısına yanıt
    Sen bu kafadaysan obp haksizlgna soylen önce, çok daha büyük o.

• -Windforce- kullanıcısına yanıt
    Ikisiylede gırıyorsun ve bu gayet adıl bır sey adam Ygs puanını 20-25 arttırmak için butun yıl calısıyor sen yatıyorsun son 1-2 sene kalıyor sen calısmaya baslıyorsun sonra adalet dıyorsun.

Not: 4 yıl boyunca her sınavda kopya cekıp okul 1. sı olan varsa bence onları dırek unıversıteye yerlestırmek lazım cunku bu dedıgınız sey mantık dısı zaten.

Not: Okul bırıncısıyım ve hıc kopya cekmedım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nereyeeserse -- 24 Temmuz 2014; 10:25:55 >
  • O kadar farkla mi kacirdin birinciliği? Ne hakkın var da helal etmiyorsun? Adam çalışmış yapmış işte.

• quote:

O kadar farkla mi kacirdin birinciliği? Ne hakkın var da helal etmiyorsun? Adam çalışmış yapmış işte.

Ne çalışıp yapması sistemden çok uzaksın herhalde. Sınavlarda nasıl kopya dönüyor haberin var mı? Ayrıca 9. Sınıfta hocalara yap yalakalığı oh 12 ye kadar versin sözlüden 100 kafan rahat. Bizim okul birincisi ne ygs de ne lys de iyi bir sonuç elde edemedi, etseydi madem başarılıydı hani. Ayrıca birinciliği kaçırmadım ve çok uzağındaydım Trakya Tıptayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F191128EA -- 24 Temmuz 2014; 10:25:48 >
  • Eğer sizler 4 yıl boyunca hiç bırakmadan çok sıkı çalışıp okul 1.si olsanız size bir ayrıcalık verilmesini istemez miydiniz? Belki o çocuk sizden iyiydi, okulda da çok iyiydi ama gerçek sınav gelince heyecan yaptı çuvalladı nereden biliyorsunuz belki de hedefleri çok büyüktü ve büyük hedef büyük stres getirdi? Birazcık empati yapın arkadaşlar. Eksileneceğimi biliyorum ama olaya tek taraftan bakılmaması gerek.

• Bu sene mezun oldum. Adamlar milyon tane dengesiz hocaların triplerini çekiyor sırf not için. Senin şu son sene yaptığın çalışmayı her sene yapıyor. Ek performans ödevleri vs. hazırlıyorlar ki birincilik gitmesin. Sınavlarda kopya dönüyor evet, kopyayı veren kim peki? Hadi herkes kopya çekti, 4 sene boyunca kaç sınavda gerçekleşebilir bu? Hepsini geçtim madem dediğin kadar kolaydı, neden yapmadın bu işi? Şu an çapa veya cerrahpaşada olabilirdin belki de.

Hiç ağlamayın boşuna, dibine kadar hakkettiler.
  • quote:

Bu sene mezun oldum. Adamlar milyon tane dengesiz hocaların triplerini çekiyor sırf not için. Senin şu son sene yaptığın çalışmayı her sene yapıyor. Ek performans ödevleri vs. hazırlıyorlar ki birincilik gitmesin. Sınavlarda kopya dönüyor evet, kopyayı veren kim peki? Hadi herkes kopya çekti, 4 sene boyunca kaç sınavda gerçekleşebilir bu? Hepsini geçtim madem dediğin kadar kolaydı, neden yapmadın bu işi? Şu an çapa veya cerrahpaşada olabilirdin belki de.

Hiç ağlamayın boşuna, dibine kadar hakkettiler.

Büyük ihtimal arkada yatan tiplerdensiniz o yüzden böyle şeyleri kafaya takmıyorsunuz.

• En önde oturuyordum.

Bu adamlar emek veriyor ciddi anlamda. Hakediyorlar da bence. Böyle şeyleri kafaya takmıyorum değil, obp deli koydu mesela. O durumun haksızlığına değinin desteklerim.
  • Okul birincisi kontenjani rezalettir, kktc kontenjani da rezalettir, okuldan ogrenciye puan gelmesi de rezalettir, turkiyede rezil olmayan bir sey var mi arkadaslar? Lafa gelince de muslumaniz degil mi?

• Adam çalışıyor sen yatiyorsun diyenler kendilerini anlatmasin. Yatan adamin okul puani 85 olmaz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.